Lite shopping, lite utgång


Förlåt att jag inte varit så aktiv här de senaste dagarna men det har hänt lite personliga saker som gjort att jag varen haft nog lust eller ork att skriva.

Nu är jag i alla fall nästan fri från förkyldningen vilket känns riktigt skönt. Jag kände mig bättre redan igår vilket resulterade i utgång. Men först blev det stan för att inhandla lite smink vilket var mycket nödvändigt. Köpte en ny foundation och en mascara. Den här gången blev det L´oréal paris true match foundation istället för den matta foundation Vanilla jag har köpt från Make Up Store tidigare. Mascaran blev favoriten Max Factor False lash effect som vanligt, kan inte slita mig från den. Förövrigt köpte jag bara en tuptop som jag hade på mig under kvällen.

Väl hemma från stan åt jag mat med mamma på braskens innan jag åkte hem och sminkade mig inför kvällen. Sen blev det att åka in till Myh och platta håret. Vi skulle även ha lite förfest där men det slutade med att vi hamnade i Hageby och förfestade med lite folk där innan vi tog bussen ner till Otten.

Kvällen på Otten blev helt okej och vi dansade oss riktigt svettiga vissa stunder. Drack underbara gröna drinkar och sjöng med i låtarna gjorde vi också. Även om jag tycker att musiken inte var den bästa under kvällen är jag ändå riktigt nöjd. Är man med dem man tycker om kan det inte bli annat än bra.

Mamma kom och hämtade upp mig, Alexandra, Oscar och Eddie vid halv tre och då var det raka vägen hem till sängen som gällde vilket var mycket välbehövligt. Sov hela natten också, så underbart skönt. Så nu är jag lite mer utvilad än igår i alla fall vilket behövs om jag ska hålla mig vaken resten av dagen ;) Ska i alla fall vara med Myh lite senare, vad vi ska hitta på är ännu oklart men det blir säkert bra som alltid :)

Ha en skön helg nu alla läsare, puss :)

True blood

"Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Lousiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgande rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse (Anna Paquin), som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton (Stephen Moyer) vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare." - Från Wikipedia (eller Kenzas blogg :P)

Verkar som en serie som passar mig. Nu vet ni vad jag gör i en timme framåt :)

Serien går på SVT  mellan 22:00-23:00och det sägs att Twilight ska ha fått inspiration från dessa böcker. Hur mer perfekt kan det bli egentligen?! :D

Dagen förövrigt har jag spenderat hemma, sjuk. Usch på att vara sjuk. Hoppas på att jag blir bättre och kan gå antingen imorgon eller i alla fall på fredag. Saknar alla människor ju. Har i alla fall suttit och pysslat lite med en ny bloggdesign idag. Dock var det väldigt svårt och kommer nog ta tid att göra så ha tålamod.

Det var allt för idag, pusss

Förkyldning på g? Nej tack!!


Åh, min näsa brinner upp... Jag har nyst som en galning idag och nu är jag jättetäppt i näsan också så har sprungit omkring i hela lägenheten och letat nässpray och blev överlycklig när jag hittade den. Vad jag hade glömt var att jag inte längre tål nässpray efter att ha tagit massa cortisonspray och grejer. Smärta =( buhuhu. Vägrar dessutom att bli sjuk nu!

I alla fall, min dag började riktigt illa med att mina byxor sprack i morse (dags att banta, ohjaah?!) sen fick jag sitta bredvid en jätte närgången kille på bussen och sen har jag nyst, blä. Förövrigt har skoldagen faktiskt varit helt okej och innehållit massor med skratt och festplanerande. Kärlek till SpMp 3B <3

Efter skolan gick jag hem till David och krävde att han skulle ta hand om mig eftersom jag inte känner mig jättepigg. Han lyckades med sitt uppdrag och jag åkte nöjd hem efter att vi sett några avsnitt 2 ½ män, myst och ätit. Nu sitter jag här och snart kommer Julia över och då ska vi se Män som hatar kvinnor som mamma köpte idag. Det blir mys, älskar den filmen.
Skulle varit ute och sprungit med Julia idag men eftersom jag inte vill riskera att bli ordentligt sjuk valde jag att skippa det. Jag kompenserar det med godis till filmen istället, typiskt mig haha ;)

Hoppas ni mår bra och haft en bra dag :)

Svenska hjärtan

Okej, jag hade glömt hur mycket jag faktiskt älskar den här låten..

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon
Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag


<3


My day


Är jag knäpp om jag säger att jag är sugen på att göra en ny bloggdesign igen? Kanske det men det är ju så fruktansvärt roligt. Jobbigt men kul. Dock vet jag inte riktigt hur jag vill att den ska se ut så har ni några idéer får ni gärna höra av er ;) Funderar i alla fall på en design med rundade kanter och att själva headern på något sätt går ihop med bakgrunden, men jag vet inte riktigt. Har också tänkt på att det kanske är bättre att vänta med att göra en ny design tills hösten är här på riktigt liksom så att man kan göra den lite höstinspirerad. Får helt enkelt se vad jag hittar på.

Idag har jag i alla fall varit i skolan. Kan beskriva skoldagen med ett ord; stressig! Vi har ännu inte fått ett klart fungerande schema vilket betyder att vi inte har samma schema och tider om våra lärare har för oss. Problem. Aja, det är inte vårat fel så jag orkar ärligt talat inte bry mig något vidare mycket om det. Något jag bryr mig desto mer om är att när jag kom upp till mitt IV-val; make up, i morse fick jag och den andra tjejen som var där, reda på att den kursen inte existerar den här perioden och jag blev tilldelad platsen i fredags - lyckat skolan.. I alla fall gick jag dit och såg till att få ett nytt IV-val till imorgon - turism. Det blir spännande.

Efter skolan var jag i alla fall med David. Vi såg en film och åt mat. Filmen var ganska förutsägbar men bra ändå :)  Sen jag kom hem från David har jag pratat med Julia cirka 5-6 gånger, hahah blir inte klok på den tjejen alltså :P och snart kanske jag inte kommer tåla henne heller, svar på varför kanske ni får om ni kikar in på hennes blogg: spegelbilden.blogg.se antar att hon kommer uppdatera någonting om allt framöver ;)

Nu ska jag se film med mamma, pusss

Födelsedagsfest


Nu är jag dålig på det här med uppdatering, igen.. Skärpning på mig!

Igår var det i alla fall födelsedagsfest för Wicky och Teo i SOK-stugan. Kvällen började med lite förfest hos min faster och farbror och efter att Oscar slutligen hittat dit gick vi upp mot SOK-stugan. Väl där möttes vi av välkomstdrinkar och lite mingel. Därefter blev det middag och efter den försvann Oscar ned mot stan för att handla, haha.

När Oscar var tillbaka och fikat färdigt var det dags för musiktävlingen som Bella hade anordnat. Vårat lag, Majs (hmm, Oscar?) vann dock inte men vi kom inte heller sist så jag tycker vi kan vara nöjda.  När vinnarna väl var korade höjdes musiken och kvällen fortsatte med dans och umgänge. Trevligt!

Utöver dansen lyckades även jag och Oscar ta oss igenom kottebanan. Väldigt spännande i ett mindre nyktert tillstånd om vi säger så ;) men vi klarade av allt ifråntunnlar till hängbroar. Tummen upp för oss. En erfarenhet rikare.

Framåt 04:15 började gästerna försvinna allt fler och fler och Oscar och jag gjorde dem sällskap. Därefter genomförde vi kvällens absolut sämsta idé, nämligen att gena över gärdet hem. Första klivet ut på gärdet och foten fastnade i leran. Inte så mysigt. Högt gräs som nådde mig till hakan och halvt skar upp mina bara ben.  Vi tog oss tillslut igenom allt gräs och var då snart hemma efter att Oscar hade hittat en cykel. Btw, Oscar cykeln står kvar under min trapp :P

Ungefär vid 05:15 kom vi i alla fall i säng och somnade ganska på direkten. Så tack Oscar för att du gjorde mig sällskap under kvällen. Dock tror jag att du har mina skor kvar i din väska, hmm ?!

puss

Galen natt


Jag måste bara börja med att tacka Oscar, Myh, Mirela och Irina för en helt galet rolig kväll/natt. Orkar inte beskriva hela kvällen/natten/morgonen. Men sammanfattningsvis kan jag väl säga att kvällen var fylld med alkohol, dans, skratt, taxi och ungefär en timmes sömn för min del. Galet. Fick lite konstiga blickar av folket och lärarna i skolan idag men det kanske inte var så konstigt med tanke på att alla kom i sina utgångskläder och gårdagens smink, haha.

Jag är i alla fall stolt över att jag faktiskt kom iväg till skolan även om det inte blev så mycket gjort där. Efter skolan åkte jag i alla fall hem till en väldigt efterlängtad säng och sussade gott några timmar efter ett förvirrat telefonsamtal med Oscar då han frågade varför vi aldrig väckte honom i morse. Dock pratade vi med honom flera gånger, men det räknades visst inte, haha.

Efter sömnen blev det att hitta glasögonbågar till mammsen, riktigt snygga måste jag säga att vi hittade. Sen blev det mat, solning och lite sånt och nu sitter jag här. Snart är det dags att se film med mammsen för att sen krypa ner i min älskade säng igen.

puss

förlåt


.. där ljög jag, du är fortfarande allt. därför är allt förstört.

I mina ögon


I mina ögon är du ingenting längre, ingenting.

Min mysiga helg


Från igår till idag sov David hos mig. Igår gick vi ner i regnet (vilket faktiskt var gabska mysigt) och köpte hem chips och dipp och hyrde filmer som vi såg senare under kvällen. Blev två komedier som faktiskt var riktigt bra båda två :) Efter det blev det att lägga sig och mysa och äntligen få somna igen tillsammans.

Idag hann vi sova ut innan det var dags att ta bilen ut till Stegeborg med mamma och mormor. Det var inte något vidare glassväder men glass blev det i alla fall. På samma uteservering som vi satt, satt även fyra engelsmän som var mycket underhållande att lyssna på, haha.

Efter glassen och några bilder var det dags att åka hem igen. Väl hemma somnade både jag och David en stund och sen låg vi bara och slappade lite till hans mamma kom och hämtade honom. Därefter åt mamma och jag lite mat innan vi såg halva den fyra timmar långa Wallanderfilmen - Den femte kvinnan. Fortsättningen ser vi imorgon.

Här kommer lite bilder från dagen:












Ännu en lyckad utgång


Förlåt att jag aldrig hann skriva något mer igår men det blev helt enkelt för stressigt för att hinna med det. Jag kom hem från stan och Sörping (-eftersom busschauffören vägrade att köra oss ända upp!!) vid 16:45. Då skulle jag äta mat och städa rummet innan Julia och Myh kom på lite förfest hos mig. När dem väl var här drack vi lite, gjorde oss i ordning och bara umgicks.

Vid 22:00 var vi inne vid Otten. Dock lite för tidigt för att det skulle vara något folk där men helt ensamma var vi inte tack och lov ;) Blev lite segt i början tills folket kom men det var ganska skönt ändå för då hann vi sitta och bara ta det lugnt och dricka drinkar. När folket kom blev det full fart och dansande hela kvällen nästintill.

Efter fem timmar i klackar var det ganska skönt att få sätta sig i en bil hem. Väl hemma blev det lite nattmat och sen sängen, välbehövligt.

Tack folket för en trevlig kväll :)

090814

God morgon allihopa.

Eftersom jag är ganska stressad så kör jag bara en snabb sammanfattning av vad min dag kommer bestå av.

Nu ska jag göra mig i ordning och om en timme tar jag och Julia bussen in till Norrköping. Jag kände för en dag på stan. Ska bland annat försöka få tag i ett vax till min pojkvän. Observera vilken gullig flickvän jag är ;) Om jag får tag i något blir det väl att åka upp en snabbis och lämna det till honom. Blir säkerligen någon mer shopping och kanske även en fika.

Efter det blir det att åka hem och äta mat innan Julia och Myh kommer hit på lite tjejförfest innan vi åker in till Otten och dansar järnet, weeiihoouu. Det verkar bli en hel del vi känner som kommer dit ikväll och det är alltid trevligt.

Ni får ha en jättebra dag så får vi se om jag hinner blogga någonting mer under dagen.
puss

Weeiihoouu + bloggtips


.. besöks-statistiken har ökat under dagen, likaså antalet sidvisningar. Det gjorde mig glad att se. Så, välkomna hit alla nya, hoppas ni stannar :D

Nu när ni ändå vet vad jag har haft för mig hela dagen så tänkte jag att jag kunde ge er lite bloggtips på diverse olika bloggar jag läser (nästintill) dagligen.

  • kissies.se - en väldigt provocerande blogg vilket ger mycket underhållande läsning. Bloggbråkens drottning. Men jag läser den dagligen så jag gillar den, helt klart.
  • paulinadanielsson.blogg.se - Kissies ärkefiende nummer ett sedan Desirée Nilssons blogg stängdes av för andra gången senast idag.
  • gaybloggen.com - bloggvärldens mest omtalade bög. Dock ryktas det om att han inte är bög egentligen, hm vad ska man tro. Umgås med Paulina vilket ledde till att Kissie "gjorde slut" med honom. (Hahaha)
  • blondinbella.se - blondinen som blev brunett. Mer seriös blogg med lite politik som innehåll men också en vardagsblogg om vad som händer i hennes liv.
  • kenzas.se - bloggen som tyvärr gjort mig besviken på sista tiden. Färre uppdateringer,  mindre bilder = trist blogg. Dock är hon är grymt vacker tjej.
  • charliewandel.blogg.se - hittade hennes blogg via Amir. En söt tjej som verkar leva ett normalt, sunt liv utan all hetsbantning som påbåg i bloggvärlden just nu.
  • foki.blogg.se - söt tjej med mycket uppdateringar och roliga bilder.
  • rahlenfeldt.blogg.se - umgicks mycket med Paulina och Amir tidigare, nu vet jag inte riktigt. En kille som lever ett riktigt händelserikt liv helt enkelt.
  • naztysbunny.blogg.se - en allt i allo tjej. Fina bilder, snygga teckningar blandat med mycket bra läsning och hårtips bland annat. Driver även en photoshop-blogg med massor bra tips.
  • falsksanning.blogg.se - en blogg min vän Myh tipsade mig om senast igår men som jag känner på mig kommer bli en stor favorit. Där kan du läsa skvaller om olika bloggar. Vad är sant? vad är falskt? Riktigt underhållande läsning.
Sen mina vänners bloggar så klart:
  • inpurepanic.blogg.se - Min favoritmyh. Där har vi tjejen som uppdaterar ofta. Inläggen kan handla om allt från hennes liv till fina texter och saker som verkligen kan få dig att skratta, tro mig.
  • spegelbilden.blogg.se - Julia. Min kära barndomsvän och granne. Har klagat lite på hennes uppdatering så hoppas hon bättrar sig ;) förövrigt en bra blogg om saker som händer i hennes liv.
  • jmmomdt.blogg.se - låt inte namnet göra dig förvirrad, vänta bara tills du läser innehållet.. ;) Nejdå, skämt osido. Filippas blogg som också handlar om hennes liv med roliga små inslag. Riktigt duktig på att göra egna designer dessutom.
  • bloggnyllet.blogg.se - fråga mig inte varför min knäppa valde det namnet men har för mig att det var för att han blev irriterad över att alla andra namn redan var upptagna ;) en mycket fotbollsinspirerad blogg men som också handlar om oss (hihi) och andra saker som händer i hans liv.
Där har ni ett litet urval av bloggarna jag läser, varje dag haha. Jag läser även fler varierande på om jag har tid eller inte. Men nu är mina ögon trötta och jag väntar en händelserik dag i morgon så nu får det bli sängen. Hoppas ni hittar någon ny, rolig läsning :)

God natt :)

Ta-hand-om-mig-själv-dag


Som rubriken talar om så ägnar jag den här dagen åt att riktigt ta hand om mig själv. Ni vet, göra sådana saker som får än att känna sig fräsch, men också personliga saker som får mig att må bra. En sån här dag behöver alla ta sig någon gång ibland, tro mig.

Började dagen på absolut bästa sätt genom att sms massa fina sms med min fina pojkvän. Jag menar, kan man tänka sig en bättre start på dagen?! Inte jag i alla fall (förutom att få vakna upp i hans armar då förstårs). Därefter låg jag kvar i sängen och bara läste och slappnade av innan jag gick upp och åt frukost samtidigt som jag läste igenom mina favoritbloggar.

Nu har jag tagit en skön dusch. Har rakat benen bla. och även haft i silvershampo och hårinpackning. Smorde in kroppen med världens bästa body lotion. Därefter målade jag tånaglarna och medan dem torkar sitter jag här och skriver detta inlägg.

Nu åskar det väldigt mycket här så måste stänga av datorn vilket blir ganska bra eftersom jag måste fixa håret och sminka mig innan det blir att gå ut och äta med mormor och mamma på en kinarestarurang här i Söderköping. Därefter blir det film med Julia innan det är dags för sängen.

Skön dag!


TACK

"Jag vill dedikera detta blogginlägg till världens bästa Malin :)
Tack för en trevlig kväll till en början. Sen stor tack att du gå i min klass SpMp2b som snart kommer att bli 3b. Sen att du är den du är <3 Men men, imorgon lämnar jag åter en gång de vackra östgötaslänterna och beger mig mot dom typ långt-upp-sverige slänterna... En tidigare vecka på Gotland måste jag säga bjöd på mycket kul och trots motsättningar så tycker jag att den var värt allt så tack P och Z. Så nu ska jag bege mig mot övervåningen och börja packa inför Mañana si så 10:00 :) och åter en gång tack Malin <1337

Shanty got low low low low, low low.... "


- lånat ur Oscars blogg:  http://kyss47.blogspot.com


Jag kan bara säga tack, tack, tack Oscar. Det där gjorde min dag, helt klart <3<3<3 :) Du är bäst!


En sista chans


.. det är vad som gäller nu. Den här gången ska vi klara det baby, jag älskar ju dig.




Idag började dagen med ett en och en halvtimmes telefonsamtal med Sanna vilket kändes riktigt behövligt. (Och nu när
jag sitter här och skriver kom jag på att jag skulle skriva till dig hur dagen hade gått men det har varit så mycket så kom på det först nu och nu känns det försent att skriva. Så förlåt Sanna om du läser det här. Men vi ska ju höras mer imorgon så vi kan prata om allt då.)
Under samtalet bestämdes det att jag ska vara brudtärna iklädd röd klänning på hennes bröllop. Den tjejen gillar att planera ;) Men härmed lovar jag att jag kommer ställa upp.

Efter det och att jag hade gjort mig i ordning kom David och vi ägnade resten av dagen åt massor personligt prat. Många tårar blev det också. Men vi ger allting en sista chans. Jag vill inte leva utan honom, så är det bara. Det blev lite mys på slutet i alla fall vilket jag verkligen behövde.

När David hade åkt hem igen väntade en tjejkväll med Myh och Julia. Vi mysde till filmen, Tre systrar och en mamma med chips, dipp och läsk - mums. Efter filmen följde vi Myh till bussen och efter det gick jag och Julia hem och såg lite Harry Potter film. Men trött som hon var så gick hon hem efter halva filmen så jag får vänta till imorgonkväll på det spännande slutet ;) men jag ska nog överleva.

Detta var min dag. Hoppas ni njuter av de sista sommarlovsdagarna nu.
Puss och god natt<3

Bergochdalbane-dag


Dagen började med att jag färgade håret hos Wicky på Sol&hår. Blev ett mycket ljusare resultat än vad jag hade väntat mig. Mycket nöjd. Efter färgningen la jag mig i solariet för att få behålla min solbränna från dagarna som varit.



Efter det sket sig dagen totalt och mina känslor åkte bergochdalbana. "we always fight for the love, but can we still handle that?"   Jag vet fakiskt inte hur mycket till jag orkar längre. Jag förtjänar bättre än att bli kallad hora?!

I alla fall åkte jag in till stan för vad jag trodde skulle bli en fika/utemiddag med Oscar men vilket slutade i att det blev att inhandla grejer till att göra en mumsig sallad i Hageby med Oscar, Anna, Linus och Eddie. Till det serverades även lite alkohol. Det blev en riktigt lyckad kväll med god mat, dricka, spel och mycket diskussioner :)

Nu blir det nog sängen för min del, efter att ha kontaktat Oscar för att försäkra mig om att han fortfarande lever ;D,  nattinatti<3

Dagen idag


Idag åkte jag in till min fina pojke för att mysa med honom. Vi började med att se Ice Age 3, en riktigt rolig film :) efter det lämnade jag honom för att åka ner till stan och möta upp Myh för att äntligen få min efterlängtade sallad från Paus:


(tack för bilden Myh ;) är alltid trevligt att hitta bilder på sin egen telefon som man inte vet har tagits :P

Efter maten gick vi på stan en stund och inhandlade lite småsaker. Myh en kjol och jag lite smycken som jag kommer visa framöver. Blev två riktigt söta rosetthalsband, ett silver och ett svart och ett armband med många armband i (:P) för min del. Mycket nöjd. Efter lite shopping och lite godis (A) tog jag spårvagnen upp till David igen för att hinna umgås med honom en timme till innan det var dags för honom att klippa sig och mig för att åka hem.

Hur Davids frisyr blev kan ni se på hans blogg: bloggnyllet.se :)

Väl hemma såg jag och mamma den nyaste Wallanderfilmen sen ett telefonsamtal med Myh där jag fick höra på hennes skratt i vad som kändes, ungefär fem minuter. Anldeningen till det var ungefär följade konversation:

Myh: - oh, vet du?! Jag fick till och med en anonym kommentar häromdagen
Jag: - Jaha, av vem?

Jag vet, jag är blond och min vän är lättroad ;)


 Efter det har det blivit datorn för min del men nu är ögonen trötta så nu blir det sängen :) Bilderna från igår då jag och David myste i Fiskeby får ni en annan dag. Nattinatti <3

Stockholm


Vet att jag ligger jättemycket efter i mitt uppdaterande här. Men om ni har lagt märke till den senaste tidens underbara väder så förstår ni nog att jag har haft annat för mig. Men nu kör vi igen och det första inlägget kommer handla om min och mammas Stockholmsresa den 29:e juli:

Vi blev hämtade av bussen vid cirka 08:30 och då blev det en två timmar lång bussresa innan vi var uppe i huvudstaden. Det första vi gjorde när vi kom upp var att fika på Wayne's där vi bland annat stötte på en kvinnlig präst med sjukt läskiga vänner. Därefter blev det att gå till Åhlen's city för att sedan besöka ett antal till affärer i själva city innan det var dags att bege sig till gammla stan där vi bestämt oss för att äta middag. Vi åt på samma mysiga restaurang som sist. Personalen där är riktigt gullig och stället är jättemysigt med röd- och vitrutiga dukar och levande ljus. Efter middagen var det dags att traska tillbaka till busen för att åka hem igen vid 18:00. En riktigt lyckad dag med mammsen blev det :)

Här kommer lite bilder från dagen:

















och här kan ni se dagens inköp:





Nu blev det verkligen en bildbomb idag. Men nu äntliger har ni fått det inlägg jag lovat er i alla fall.
puss

Förlåt


.. för dålig uppdatering men jag orkar inte, inte just nu
god natt

RSS 2.0