Spexfoto



Jag var bara tvungen, alla var så grymt söta!

Barnkalas på hög nivå. Dock synd att Calle, Alexandra, Céline och Emelie var borta.
Kärlek till SPMP 3B<3

Rastning av... mig



Nu är jag ganska nyss hemkommen efter en liten (läs: låång) biltur med mamma. Vi åkte bara runt i Söping men hon tyckte att jag behövde komma ut och "rastas" lite och det var faktiskt ganska skönt även om jag mest satt tyst och stirrade ut genom rutan..

När mamma kom hem förut hade hon i alla fall köpt med sig någon slags naturmedicin med typ 10 000 vitaminer och andra nyttiga ämnen i som tydligen ska vara bra om man är lite nere. Hon sa att hon tänkte tivnga i mig det där två gånger om dagen. Visst, det kanske inte låter så synd om mig men ni skulle sett hur det såg ut OCH känt smaken. Ueew, höll på att kräkas. Men får det mig att må bättre så varför inte liksom.

Nu blir det i alla fall Idol och sen kanske även Systrar i jeans. Sen ska jag försöka komma i säng rätt tidigt för att försöka orka med att gå till skolan imorgon. Måste träffa alla igen och även gratta Céline som fyller 18 imorgon :).

Puss

Kärlek till alla vänner<3


Det har säkert inte undgått någon att jag inte mått så bra på sista tiden. Men något som får mig glad, får mig att må bra är att läsa fina saker från mina vänner. Här under är tre saker jag läst om och om idag vilket fått mig att le och faktiskt känna mig riktigt sprallig. Okej, det där kanske lät löjligt :P men det jag vill säga är att jag älskar mina vänner, ni får mig att må såå bra. Kärlek till er<3 (Skulle kunna ta upp 1000 fina saker folk skrivit eller sagt till mig men det fick bli det senaste nu)

"Du vet vilka som älskar dig på riktigt <3" - Oscar

"När allting är som värst och jag bara vill sätta mig ner och gråta, då finns du där för mig.
Och även om du någon gång tröttnar på allt jag behöver få säga, så lyssnar du ändå.
Jag vet inte om du inser hur mycket det faktiskt betyder, att du bara finns där när jag behöver.
Vill bara att du ska veta att du är en
av mina bästa vänner, och jag hoppas att jag alltid kommer ha dig kvar.
Du är liksom bara bäst Malin<3" - Myh

"<3 och det är tur att vi har dig som vän :)" - Daniella



Jag vill få må bra igen


Jag måste få börja må bra på riktigt snart igen. Det här håller inte längre, min kropp säger ifrån rätt rejält på flera olika sätt. Jag vill inte ha det så här längre, jag vill få må bra.

Ordet förlåt betyder snart igenting för mig längre.

Jag vill få ha roligt, skratta och må bra. Är det för mycket begärt? Jag säger inte att jag aldrig skrattar, att jag aldrig har roligt för så är det inte. Men bakom skratten finns det något större och jobbigare. Något som håller på att rinna över. Den här helgen blev för mycket.


Senare kommer i alla fall Myh, då ska vi hyra film och äta en massa onyttigheter. Det blir mys. Innan hon kommer måste jag hinna äta, duscha och göra mig i ordning lite. Dock har jag fruktansvärt ont i nacken så det blir nog lite svårt.

Ta hand om er allihopa!

En väldigt rörig kväll


Jag ska verkligen ta tag i mitt bloggande när jag mår lite bättre och kan skriva något annat än allmänt deprimerande inlägg.

Igårkväll var det i alla fall dags för utgång igen. Det blev en väldigt lyckad början med förfest tillsammans med Myh och Daniella hemma hos mig. Kvällen forstatte vara bra, vi tog bussen in till stan i ett väääldigt kissnödigt tillstånd, haha. Väl inne i stan mötte vi upp Oscar, Calle och Alexander(?) innan vi gick bort mot Otten där det skulle lekas lekar. Jag körde någon rolig tävling mot Diana där vi flög som vantar enligt Myh :P

Inne på Otten var det ganska lugnt och lite folk i början men jag hade det bra ändå. Sen började det hela med ett telefonsamtal och sen var resten av kvällen ett rörigt kaos. Jag var stundom livrädd, sedan arg men även väldigt tacksam över att ha mina vänner där. Ett stort tack till Calle och Oscar som verkligen fanns där närjag behövde dem.

Kvällen slutade ändå relativt bra mot vad den kunde ha gjort. Jag åkte hem och somnade ganska direkt under alla filtar och täcket.

En väldigt rörig kväll helt enkelt. Stundom bra, stundom hemsk.

Nyhet


Ny tillfällig design av personliga anledningar.

Lite mer välgjord design kommer så snart jag har orken att göra en ny.

puss

Dagens underhållning


Seriöst, ni måste kolla på det här klippet: http://amandavardet.blogg.se/2009/september/vidoeblogg.html
Inget ont menat mot Amanda men försök räkna hur många gånger hon säger "mm" under 3,53 minuter som klippet är. Först trodde jag att det var något ljud som kom från kameran men insåg att det inte kan vara då. Helt sjukt i alla fall.

Tack för dagens underhållning ;D

Så typiskt mig..




Måste berätta en sak som hände mig förut som hade kunnat bli riktigt pinsam.

Jag hade solat mina 14 minuter i solariet som vanligt och är precis på väg ut genom dörren när jag tittar till ner på golvet där jag ser någonting svart ligga. Jag tänker att det säkert måste vara min mamma som glömt någonting där eftersom hon hade tiden innan mig. Dock tycker jag det är lite konstigt att jag inte la märke till det när jag kom in där. Tänker inte mer på det utan plockar upp det svarta på golvet och inser att det är ett par byxor - mina byxor.. Så där står jag alltså redo att gå ut i strumpor, skor och en tröja...

Det är så typiskt att sånt här alltid ska hända mig. Dock är jag ganska lycklig över att jag märkte att något var fel innan jag gick ut genom dörren ;)

Sov så gott allihopa<3


Jag frisk = färre uppdateringar


Nu har det gått några dagar då jag inte riktigt varit lika aktiv här på bloggen men jag får skylla på att jag blivit frisk och haft bättre saker för mig att göra ;)

I fredags var jag i alla fall på två lektioner i skolan. Sen orkade jag inte mer och gick hem och vilade hos David tills min buss gick hem senare. Vi hemma gjorde jag mig i ordning för att åka in till skolan igen, träffa lite människor för att förfesta innan vi kom på bussarna som skulle ta oss till Kungsgårds insparksfest. Det blev faktiskt en riktigt lyckad kväll. Dock är jag ganska förvånad över hur vissa ettor beter sig men det är ju en helt annan sak, haha. Som sagt, efter en trevlig kväll skjutsade bussarna oss tillbaka till skolan där jag senare blev hämtad av mamma. Väl hemma blev det sängen för min del.

I går var mamma och jag nere på stan lite och kollade in medeltidsveckan dem har anordnat här i Söderköping. Läskigt mycket utklätt folk var det men jag fick i alla fall med mig en ring, i min storlek (!!!) hem så jag är mycket nöjd. Därefter kom David hem till mig. Vi tog det lugnt, var nere och kollade på eldshowen och fixade hans blogg. Här har ni ett litet smakprov: Dock blev det tyvärr inget sånt nu tydlgen för det var visst något problem med att ladda upp bilder just nu stod det :S

bloggnyllet.blogg.se klickar ni där kommer ni in på hans blogg och får se hela designen. Designen blev ju inte helt i min smak kanske men David blev nöjd och det var ju huvudsaken. Och visst är det en design som passar honom alltid ;)
Efter ett antal justeringar i hans blogg som kom vi i säng i alla fall.

I morse blev vi väckte redan vid halv elva av våran nyinflyttade granne som skulle envisas med att borra såå tidigt på en söndag :( Borrningen och ett evigt hamrande har fortsatt nu resten av dagen och stört mig och David då vi försökt kolla på Vingar av glas men men så kan det gå. Nu har i alla fall David åkt hem och jag ska göra mig i ordning för att gå på bio med mamma. Vi gör ett nytt försök med att se Sommaren med Göran nu ikväll istället :P

Ha en fortsatt bra söndag, i regnet ;D

Häagen VS B&J's





Tog nyss några skedar av min B&J's glass. Och ja, det är tillåtet att äta glass när man är sjuk. Men så började jag fundera över vilken min favorit är. Har alltid varit svag för Häagenglass men nu tror jag faktiskt att B&J's har tagit över första platsen så nu är min fråga till er;

Vilken är eran favorit , Häagen-Dazs eller Ben&Jerry's?

IKEA




Åh, jag blir så ledsen. Jag skulle följt med David till IKEA idag men jag är fortfarande sjuk och får alltså stanna hemma, skit =( Jag som verkligen älskar att gå där. Plocka bland alla kuddar och fantisera om vad jag skulle välja för saker till min egen lägenhet sen. Åhhh...

Jag hoppas i alla fall att David får det bra och får tag i sitt efterlängtade bord ;). För min del blir det väl att göra samma sak som tidigare dagar, sitta vid datorn, ligga och läsa en bok och senare även kanske förflytta mig in till vardagsrummet för att se en film. Vem vet, kanske blir lite Extreme Home Makeover idag också ;)

Aja, nu ska jag inte klaga mer utan ska återgå till min bok och min säng.

Lyckat biobesök



Det blev bio idag trots allt. Dock utan popcorn och såna där varma chips som alltid finns på badhus ni vet?! ;) Skulle bli tacksam om någon vänlig människa vill hjälpa mig att komma på vad dem heter.

Kvällen blev lyckad trots feber och en hemsk huvudvärk. Men någon timme i en biosalong har väl ingen dött av. Tack David för trevligt sällskap, är glad att det blev av :) Förresten var filmen riktigt bra. Har bara hört dålig kritik om den tidigare men måste säga att ni som endast har någonting negativt att säga om filmen, har ingen bra smak. Peter Haber och Mikael Persbrandt var på topp, inte alls trötta och slitna som jag hört.

Efter bion blev det Ben & Jerry's framför Idol med mamma och jag kan säga en sak, jag vred mig av skratt, seriöst. Jag måste rikta ett stort tack till de två killarna som lyckades få mig att skratta tills jag grät. Ni borde absolut satsa på en skådespelarkarriär.

Nu blir det sängen så nattinatti<3

Tårar och glass



Det är inte nyttigt för mig att ligga hemma och kolla på tv. Två dagar i rad nu har jag fastnat framför Extreme Home Makeover och seriöst, jag gråter värre än familjerna det handlar om. Det är så himla mycket blandade känslor inblandat så jag inte vet om jag ska skratta eller gråta vissa stunder. Helt galet men också helt klart ett av mina absoluta favoritprogram.

Nu sitter jag här och är extremt sugen på Ben & Jerry's glass men jag orkar inte ta mig ner till Willys för att handla så om jag nu ska ha det får jag vänta tills mamma slutat jobba och kan åka och köpa det till mig men det är ju nuu jag vill ha det. Dagens ilandsproblem nummer ett, helt klart.


Åh, ge mig!<3



I stormens öga




"SÄPO efterlyser Gunvald Larsson för mordet på en kvinna som ingår i en internationell grupp miljöaktivister. Gunvald själv ger sig ut på egen hand för att finna kvinnans mördare, samtidigt som Matin Becks lojalitet mot sin kollega ställs på prov."

Den här filmen skulle jag sett på bio ikväll med David om jag inte hade klantat till mig och inte förstått saker som inte har sagts. Jag borde bli tankeläsare! I alla fall hoppas jag på att få se den här filmen snart då jag är en riktig Beckfantast. Har hört en hel del dålig kritik om den men jag vill få avgöra själv.

Är i alla fall fortfarande sjuk och har redan tröttnat på att sitta hemma. Det är allmänt tyst och ensamt. Den här dagen får jag väl ägna åt att se klart Hip hip hora som jag började se igår och sen kanske även göra en lite mer höstliknande bloggdesign. Känns som att det är på tiden.

Hoppas ni andra har en riktigt bra onsdag :)

Varför inte liksom?




"Jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med
www.haileys.se - var med du också!".

Kan inte


Jag kan inte göra så mot min mamma och faster. Nu är det bråttom. Av med pyjamasen för andra gången idag.
puss

Fuck fuck fuck


Jag bara måste skriva av mig lite innan jag slår sönder någonting, seriöst. Min kväll är totalförstörd, jag har gjort mig i ordning för att gå ner till min faster och äta, i onödan (observera att det var väldigt jobbigt eftersom jag är sjuk) och nu sitter jag här ensam och utan mat. kul :(
Allt på grund av att det inte funkar mellan oss, fuck fuck fuck. Hatar mitt berg-och-dalbaneliv. Dessutom är jag sjuk.

Ett tips, hör inte av er på några timmar.

Gå ner 10 kilo...på 14 minuter


.. det är vad jag precis har gjort, eller kanske inte riktigt. Det sägs ju att man förbränner massor med fett när man svettas och efter att ha legat i solariet i fjorton minuter kunde jag simma runt därinne kan jag lova, mindre mysigt kanske ;) Men tänk vad praktiskt det vore, gå ner i vikt samtidigt som man blev brun och samtidigt kunna sova, hur underbart låter inte det?!

Det ovanstående skulle vara perfekt just nu eftersom jag ska börja leva ett nytt liv från och med idag, ett nyttigare liv. Jo nu tänker ni, lycka till Malin det där har vi ju aldrig hört förut, blablabla.. Men den här gången tänker jag faktiskt lyckas. Det är bara småsaker som måste ändras; man behöver inte äta godis i veckorna, det är inte farligt att röra lite extra på sig, varför inte ta mer sallad till maten.. Ni vet såna saker som låter så enkelt men som är desto jobbigare.

Dessutom känner jag att jag börjar bli sjuk, det vore ju en underbart bra start på det här nya livet menar jag, eller inte. Aja, nu sitter silkesdropparna i håret och jag ska lägga mig i soffan och titta på Färjan tillsammans med mamma. Till det blir det vindruvor och vatten, muuuuuums (ge mig goooodis) :P

Puss

The Proposal


Stress, stress, stress är det som bäst förklarar mitt liv just nu, okejdå åtminstone min dag.

Dagen började med att jag pluggade lite, dvs ägnade två timmar åt att göra Gotlands kartan klar. Undrar om resten av min grupp kommer imorgon då vi egentligen har redovisning? Sen gjorde jag i alla fall mig lite i ordning innan vi åkte ner till mormor där vi blev bjudna på trerättersmiddag, inte illa. Hann även rensa ur mitt skåp med leksaker jag haft där sen jag var liten och spela ett parti yatzy, intressant?

Därefter åkte jag och mamma hem för att byta stickiga tröjor innan det var dags att åka ner till bion som skulle börja vid 19:00. Det roliga var bara att när vi väl kom ner till bion var det inte alls Sommaren med Göran som visades vilket egentligen var den film vi skulle se utan då blev det The Proposal istället eftersom de hade fått fel film, sjukt. Men det slutade bra tillslut i alla fall och filmen var en av de bättre jag sett på riktigt länge faktiskt :)

Nu har jag gjort klart min del av arbetet till redovisningen i turismen imorgon i alla fall och samhällen är också klar så nu känner jag mig välförtjänt av sängen.

Btw, så är det bäst att säga att min utgångskväll i fredags slutade bra i alla fall trots lite ändringar i schemat haha, men det är inget vi ska ta här ;) Jag hade också en bra lördag tillsammans med David då vi såg lite filmer och så. Myshelg helt enkelt!

puss och god natt<3

Utgångskväll (igen)


Känner mig lite smått tvingad att uppdatera nu eftersom mina älskade klasskamrater tjatat så mycket ;)

Just nu sitter jag hemma hos den nyblivna tjugoåringen David. Åt nyss mat och firade honom med hans släkt. Nu dricker vi lite och bara tar det lugnt innan det är dags för kvällens utgång. Förmin del först till Hugo med Oscar, Calle och säkert massa andra människor och sen vidare till Palace där det vankas skumparty, weeiihoouu :D Hoppas på en lyckad kväll :)

Nu ska jag återgå till det jag håller på med just nu, nämligen att vara social. Vi hörs mina vänner, ha en underbar kväll :D

pussss

RSS 2.0