NY BLOGG!

maalinsegna.blogg.se -

Ni kommer aldrig lyckas<3

Vill tillägna detta inlägg till min underbara pojkvän David :) bara för att visa hur mycket jag tycker om honom och också för att visa att ni som vill få det att ta slut mellan oss, inte kommer att lyckas. Att ni dessutom är för fega för att stå för vad ni gör, gör det hela bara ännu mer patetiskt. Okej, vi har gått igenom en jobbig grej tillsammans, som jag aldrig trodde att vi skulle klara av, men det gjorde vi och vet ni varför? Jo, dels för att jag kände att jag ville känpa eftersom jag absolut inte vill förlora honom, men det ni aldrig kunnat gissa är att den andra anledningen är ni - ingen av oss tänker låta er vinna. Det var du som blev dissad, två gånger dessutom. Hur känns det? Jag tycker nästan synd om dig för att du är så patetisk och fortfarande försöker hämnas. Räcker det inte med vad du redan gjort? Du kommer aldrig lyckas, inse det och lämna oss ifred.
David är den mest underbara pojkvän man kan tänka sig på alla sätt. Visst har vi en del bråk, som alla andra men vi tar oss alltid igenom det, och det för oss nästan bara närmre varandra. Det har även du gjort, så måste nästan tacka dig! Det är han som hjälper mig igenom allt det svåra, allt jag tycker är jobbigt. Det är han som får mig att skratta genom sina knäppa kommentarer. Finns inget bättre än att få mysa med dig älskling, då är jag som allra lyckligast. Vill inte tänka mig ett liv utan dig nu, och så ska det inte bli heller (jag lovar, dom kommer aldrig lyckas hjärtat). Du är allt för mig och jag tycker fortfarande om dig mer och mer för varje dag som går! <3

Söndag

Jag är sämst på att uppdatera men nu ska det bli skärpning på det.
 Har börjat ta itu med allt jag ligger efter med, i skolan (tack älskling för att du fick mig att orka med det) så då kan jag lika gärna passa på att uppdatera bloggen lite oftare. Är bar rädd att det ska bli som en tidigare blogg jag hade då, där jag alltid och då menar jag alltid, satt.

Har i alla fall legat hemma sjuk en vecka nu, tråkigt värre men nu är det bättre så imorgon blir det skola för min del. Efter skolan blir det stan en sväng, sen hem till älskling och sen tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Lite nervös inför det är jag måste jag erkänna. Vågar inte gisa på vad jag ligger på i betygsväg med tanke på hur mycket sjuk och borta jag har varit.  Men det löser sig. Har i alla fall 0% ogiltig frånvaro, STOR förbättring från förra året  :) Bravo Malin.

Helgen har spenderats med David, blev mys där till Saw-filmer i fredags, kan dock inte bestämma mig riktigt vad jag tyckte om 5:an. I går åkte vi hem hit och pluggade och såg på Svenssonsvensson. Sen blev det lång pratstund med älskling i sängen (du är bäst<3) älskar hur han verkligen ställer upp för mig och får mig att inse saker som jag själv bara tränger undan.  Idag åkte han hem ganska tidigt och då bakade mamma och jag lussebullar och sen har jag pluggat resten av dagen. Och pratat med Oscar, och neeej jag är inte arg på dig Oscar :D
Ska tillbaka till Wallander - luftslottet nu, fastnade här i pausen bara. puss!

RSS 2.0