Tummen ner, tummen upp

   
.. för mig och för er. För mig för att jag lovade er en uppdatering om Stockholmsresan idag, vilket jag inte hunnit med och för er för att ni fortfarande inte talat om vilka ni är.  Jag lever upp till min del av det hela så snart jag har tid. Och ni, det är erat beslut era tråkisar..

Idag har jag i alla fall hunnit hämta hem mina fåglar som har varit på semester hos mormor ett tag när mamma och jag har varit iväg. Efter det tog jag bussen in till min fina pojke där vi myste till Ice Age 2 :)<3 senare åkte jag hem och nu sitter jag här efter att ha ätit och myst två timmar i soffan med mamma till Oskyldigt dömd och Skärgårdsdoktorn.

Imorgon blir det i alla fall först stan med mammsen, fika lite och så hämta fribiljetter till Otten. Sen ska jag hem, göra mig i ordning för att senare åka in till stan igen, först för att träffa vår allas älskade Oscar som äntligen är hemma igen (:D) för att sedan gå upp till Myh och förfesta lite innan vi drar vidare till Otten. Sover kanske hos min plutt efter det.

Nu behöver ni inte ligga sömnlösa för att ni inte vet vad som händer i mitt liv ;) nattinatti<3

Kortis..


.. har haft enväldans mysig dag i Stockholm tillsammans med min mamma. Mer uppdatering om det, med bilder (!!) kommer imorgon då jag är lite piggare.

Btw;  läsarantalet har ökat en del de sista dagarna så snälla berätta, vilka är ni? :)

Födelsedagsfirande




.. så här kan det se ut en kväll i Rövik tillsammans med min släkt blandat med alkohol.

Har spenderat mitt senaste dygn ute i skärgården tillsammans med min släkt för att fira min farbror som fyllde 53 igår. Hade det mycket trevligt vilket kanske framgår av bilden ;) Blev en kväll med mycket prat, skratt, glada människor och (alldeles för) mycket alkohol.

Det känns idag att jag hade en trevlig dag igår kan jag lova för jag har verkligen mått som jag förtjänat. Just nu känns det som att jag inte kommer vilja dricka inom en lång tid framöver, men den känslan har nog hunnit försvinna till imorgon skulle jag tro. Hoppas bara jag lyckas sova några timmar inatt eftersom jag vill vara pigg imorgon då jag och mamma åker till Stockholm.

Nu är det dags för sängen, natti natti.

Myshelg




Den här helgen har varit riktigt slapp med massa mys med plutten.
(Fatta att vi snart varit tillsammans i 15 månader, det är helt sjukt att kärleken bara blir starkare och starkare för varje dag som går, hihi).

Han kom till mig vid 19:00 igår och sen dess har vi bara haft det mysigt med filmtittande. Har bland annat hunnit att se My best friend's girl som var riktigt bra, och nu avslutade vi den här kvällen med Beck - I guds namn. Nu blir det att krypa ner och mysa i sängen en sista natt innan jag åker till skärgården och sen Stockholm med mamma på onsdag, så får gosa extra mycket i och med att det dröjer ett tag innan vi ses igen, hihi.

Eftersom jag åker iväg nu ett par dagar säger jag förlåt redan nu i och med att det kommer bli dålig uppdatering nu några dagar framöver.

Party, party



Jag säger bara weeiihoouu vilken lyckad utgång det blev igår alltså :)

Började dagen med att jobba min sista dag (lycka!!), sen åkte jag och mamma bort till stan där vi träffade Myh. Inhandlade lite nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Fick med mig en Mascara, klänning, plattspray och ett läppglans hem. Mer fick det inte bli eftersom jag handlade upp över 600 kr igår på bara tights, foundation och puder (A). Vi åt även på stan och hade det allmänt mysigt innan vi åkte upp till David en sväng så jag fick pussa honom i några minuter, mys! Efter det hämtade vi upp Myh och åkte hem till Sörping där vi hade lite förfest hemma hos mig hon och jag. Därefter tog vi bussen in till stan.

Väl på Otten möttes vi av Daniel och Andreas(?!) som vi satt och pratade med ett tag samtidigt som vi fick i oss kvällens första drinkar. Senare kom även Olle, Martin, Marcus, Johan och några till som vi spenderade resten av kvällen med. Till och från i alla fall.

Orkar inte beskriva hela kvällen men efter sju timmar i klackar, god dricka, mycket dans och några älgar kröp jag ner i sängen och somnade jättegott efter en jättelyckad kväll. Observera att jag behövde den här sömnen efter att ha varit vaken i tjugofyra timmar.

Nu blir det att ta det väldigt lugnt resten av dagen innan David kommer och myser med mig ikväll :)

Pinsamt..


Förlåt, förlåt, förlåt. Jag menar det verkligen. Det är pinsamt hur dålig jag är på att uppdatera min blogg. Det enda jag kan skylla på är att jag jobbar och sen försöker ha något socialt liv innan det är dags för sängen.

Laddar upp en bild på mig och en på mig och David för er som hunnit glömma bort hur vi ser ut ;)

     


Idag har jag i alla fall varit på jobbet som vanligt. Därefter hann jag träffa mina flickor (Myh & Daniella) ett tag innan det var dags att ta spårvagnen upp till David. Hos David blev det att se Två och en halv män och bara mysa. Mycket uppskattat :) När jag hade pussat min pojke hejdå för några dagar nu åkte jag hem och nu sitter jag här och väntar på att Julia ska komma över så hon, jag och mamma kan se Patrik 1,5. Jag har ju redan sett filmen men det ska bli kul att se vad de andra tycker om den.

Det var allt för idag, sköt om er!

Utgång...


Nu blir det utgång med denna babe. Dock blir det bara en sväng till kanalen för att kanske ta en glass, men vadå det kan vara nog så mysigt ;)

Ha en mysig torsdagskväll :)

Min prins




jag älskar när du kallar mig för din prinsessa, älskling <3

Body on fire


.. går visserligen att tolka på flera sätt men jag menar att jag älskar låter och har sjukt ont i magen. Jag måste varit dum och ätit nåt jag inte tål igen, dock kan jag inte komma på vad det skulle vara, uuf  =' /

Idag har jag i alla fall varit på jobbet som vanligt. Efter obbet bjöd mormor mig på middag på Å-cafeet, mysigt. Det blir dock aningen pinsamt när hon började klaga över att såsen var för färgstark, jag ville bara sjunka genom jorden. Det lyckades jag tyvärr inte med utan fick genomlida en äckligt varm promenad hem men där försvann förhoppningsvis lite av den maten jag fick i mig ;)

Nu ska jag i alla fall ta det lugnt ett litet tag innan det är dags att åka in till David, hur nu det ska gå med den här magen :( men mamma är inte hemma och jag orkar inte vara själv när jag mår så här så vad gör man?!
puss

Skönhetsideal & besökstatistik


Idag har jag haft en helt vanlig måndag i mitt nya liv, dvs arbetslivet ;) jobbade mellan 07.00-12:30. Efter det gick jag och David och skulle beställa tid för tatuering men det var stängt så det blev att gå den långa vägen hem till honom istället för lite film, mat och mys. Min fina pojke ska också ha en stor tackpuss för att han ställde uppnär jag bröt ihop lite smått över alla skönhetsideal som finns nu och som har börjat påverka mig grymt mycket. Tack älskling! <3



.. jag tycker faktiskt den här bilden är ett ganska tydligt exempel på hur det har blivit i dagens samhälle och jag hatar det!


Förövrigt såg jag nyss att jag igår hade tio unika bloggläsare men 64 sidvisningar. Ett konstaterande: någon verkar vara besatt av min blogg ;)

Det var allt för idag. Snart kommer Julia över, då ska vi se film och sen blir det sängen för min del.
puss!

Jag har gjort det igen...

Ny design på bloggen igen ja... Har kommit fram till att det jag tycker är absolut roligast med bloggen är att fixa just designen. Har suttit och hållt på med den nya här idag sen klockan tre ungefär, men nu är jag relativt nöjd i alla fall (i en vecka eller två :P)

Eftersom jag bytt bloggdesign ganske ofta tänker jag lägga upp headern til respektive design nu och det vore riktigt roligt om ni röstade på vilken ni tycker varit snyggast :)



.. den första headern jag hade som jag gjort själv. Kanske inte den mest avancerade men jag vet hur stolt jag var över att ha lyckats få till det.






.. header nummer två, vilket var lite mer pyssel med, mycket smådetaljer som var tvunget att stämma osv. Nu i efterhand tycker jag den var lite väl rörig men då vet jag att jag gillade den.




.. samma som den förra. Den enda skillnaden är bilden på mig och David som är utbytt mot en lite mer våraktig..




.. den senaste designen jag hade. Gillar färgera i den. Den känns somrig och väldigt mycket mig, dock tröttnade jag på den med så nu till min nuvarande..:





.. ni som inte ser förändringen, tryck f5-knappen som vanligt :)


Känns som jag har missat en rosa jag hade i början någon gång, men slänger upp den om det nu skulle vara så att den överhuvettaget finns ;)


Så, vilken är eran favorit? :)


Mysdag :)

Nu är klockan fem i nio och snart ska David och jag se en film som går på 3:an - Pelikanfallet. Julia Roberts är en av skådespelarna så den är nog sevärd :)

Förövrigt har jag tagit det riktigt lugnt idag, bara varit hemma och slappat tills David kom och pussade på mig, loveli. Känns som det var en välbehövlig dag efter veckan då jag gått upp halv fem varje morgon och inte la mig förän tre inatt efter en utgång till Otten med Myh. Var en trevlig kväll med mycket folk man kände igen :D

Nu hinner jag inte skriva mer för nu börjar filmen. Vill avslutningsvis bara säga att jag saknar dig med Oscar, kom hem nu tack!! :D<3
puss


Slänger upp en bild på favoritkillarna som detta blogginlägg handlat om ;)

love love love

Att min pojkvän kommer hit vid halv åtta för att sen åka hem igen halv elva, bara för att jag så gärna ville träffa honom - det är kärlek för mig! Småsaker som betyder så mycket. Åhh<3





Förövrigt: förlåt för dålig uppdatering!
Anledningen till att det blivit så dålig uppdatering är att jag helt enkelt haft så himla mycket annat att göra och att jobbet tar nästintill all min energi. Men det ska bli bättring på det. Förhoppningsvis blir jag inte lika trött när jag kommit in i det ordentligt. Men att gå upp vid halv fem varje morgon gör än ganska trött..

Slut på klagande. Jag ska bli en bättre bloggerska och min finaste kommer snart hit, jag är lycklig.

Psst, håll utkik efter den nya designen som kommer komma upp här på bloggen så snart jag får tid över.
puss

RSS 2.0