Imorgon åker vi :)


Bilden får tala för vart den efterlängtade resan imorgon, går. 
Sitter hemma hos David och är lika förväntansfull som ett litet barn, kvällen före sin födelsedag, hihi.

Dagen idag började i alla fall med en kort skoldag innehållande affärsjuridik och svenska, inte speciellt ansträngande. Efter skolan blev det bussen till Sörping och jag gick till Wicky på salongen och köpte Silvershampo som är... liiiiiila. Sen blev det hem och ha en riktigt hemma-spa för mig själv med en lång skön dusch. Var även duktig och rakade benen och målade tånaglarna för att sen smörja in hela kroppen med min älskvärda lotion, lovelii. Därefter ringde det på dörren och in kommer hantverkaren som skulle laga våran toalett och där står jag i morgonrock och turban på huvudet, undra vad hans första tanke var när han såg mig alltså.. ;)  Hade tänkt mig att hinna med att plugga lite också men packningen inför imorgon drog över lite på tiden så någon pluggning hanns inte med, oouuppsii.

Nu sitter jag i alla fall som sagt hos min pojke och skriver detta inlägg medan han tittar på hockey, good combo. Ska nog se til att höra om min pojkvän har börjat tänka på vad han ska ha med sig imorrn än, känns som det skulle vara lite på tiden.. Nae, nu ska jag övertala honom att sluta se hockeyn för min skull så vi kan sätta på filmen vi hade tänkt att se snart. 
Puss och god natt

Nagelbehanling och pollenhat


Kan börja med en liten påminnelse, främst till mig själv, att jag har nageltid hos Therese imorgon klockan 15:30. Har suttit och kollat runt lite på nagelbilder nu för att få lite inspiration med tror jag ska nöja mig med en vanlig fransk manikyr imorgon, uppiffad med lite blommor kanske. Får se om jag kommer därifrån med det den här gång nu då, jag som alltid har en idé när jag går dit, men kommer därifrån med någonting helt annat.. ;) Är dags för lite nya naglar ny till kryssningen och allt, plus att mina naglar började släppa idag, läskig känsla.

Var i alla fall hemma från skolan idag, mådde inte alls bra i morse tack vare alla pollen (?) Usch, vill utrota dem. Åkte in till skolan en sväng i alla fall för att hämta min medieundersökning bla så jag kunde sammanställa den idag eftersom det är redovisning på det imorgon, så det är vad jag har ägnat kvällen åt ungefär, med undagtag för en timmes tv-tittande - Färjan.. Förövrigt idag gick jag hem en sväng till David efter jag hade varit i skolan. Där blev det några mysiga slapptimmar innan jag åkte hem.

Om fyra dagar åker vi, nedräkningen har börjat, iiih :)

1 år med David, marknad, Valborg m m



Så här såg det ut igår när jag och David firade våran 1 årsdag ute i Stegeborg :) <3
En jättemysig dag blev det i alla fall. Först var vi som sagt i Stegeborg och åt glass och hade det mysigt i solen, sen hyrde vi filmer och köpte lite gott till kvällen. Efter det åkte vi hem till mig, åt, såg på fotboll och såg de två filmer vi hade hyrt innan vi gick och la oss tillsammans, mys hihi!

Så firat min och David ! årsdag är en av sakerna jag hunnit göra sen den senaste uppdateringen. Förövrigt sen den hemska dagen då Alfons dog (R.I.P) så har jag köpt ny undulat (Tussen), varit i skolan, fått glasögon, firat Valborg, firat Myh på Otten, myst med David i solen, varit på Ramundermarken idag och så klart mycket mera.

Idag är det söndag vilket betyder att det bara är fem dagar kvar tills jag och David ska åka på kryssning med Birka Paradise, vilket ska bli helt underbart. På fredag åker vi, efter att jag har gjort mitt engelska nationella prov i hör- och läsförståelse. Tack alla lärare att ni la det just den dagen, tack... Haha, men det ska nog gå bra.

Nu blir det duschen och sen Van Veeteren, fallet G innan det är dags för sängen.
Ha en mysig söndagkväll, utan söndagsångest nu ;)

RSS 2.0