Gästblogg 2

Hej igen!

Tänkte bara berätta för er att Malin nu är framme i Belgiens huvudstad Bryssel. Hon hade sovit ca sju timmar sedan dom lämnade Sverige, men hon var lika glad ändå! Jag antar att det var lite kallare där, än på Gran Canaria. Vad jag har förstått har hon det kul, och det gillas, fast vi saknar henne här hemma!
Men hon kommer ju hem snart. Och då får vi ta en välbehövlig tjejkväll med film, kladdkaka, godis och massa prat!

//Myh

Gästblogg

Hej hej på er!

Nu är jag och Céline lite busiga och skriver i Malins blogg. Vi tyckte det blev så tomt här, nu när hon är bortrest och allt :)
Medan hon ligger där nere i Spanien i solen och dricker bacardi, sitter vi andra här hemma i Sverige i regnet. Inte okej, måste tilläggas ;)

För övrigt vill vi nog bara säga att vi saknar våran Malin. Det är liksom inte som vanligt här i skolan utan henne. Det är nästan så vi skulle ta och hämta hem henne från södern, men hon har det väl ganska bra där nere gissar jag. Dock får hon nog stå ut med att vi slår henne lite när hon kommer hem, för att hon ligger därnere och skickar skryt-sms om hur varmt det är. (Vi ska inte slå så hårt, vi lovar! Bara liksom peta lite, haha).

Puss

Myh & Céline


Våran älskade bästa Malin<3


Oskyldigt dömd

Samhäll b-uppgiften om al-Qaida är klar vilket känns helt underbart. Dock resulterade det i att både min och mammas hjärna slutade fungera en stund efteråt. Vi satte oss nämligen framför tv:n och skulle se Oskyldigt dömd som är ett av mina absoluta favoritprogram. Vi blev ganska förvirrade i början eftersom en person var tillsammans med helt fel person men mamma kom med en vettig förklarig till det, tyckte vi.. Senare märkte vi att det var mer och mer som inte stämde, det var fel skådespelare osv..

Efter ungefär fem-sju minuter märkte vi att det var fel kanal vi hade på (A). Det vi satt och såg på vad en annan serie, Morden, som vi sett ett avsnitt av tidigare. Snacka om att vara trötta i hjärnan.

Vi bytte snabbt över till rätt kanal efter någon minuts skrattattack och var snart inne i handlingen i det rätta programmet. Jag har bara en sak att säga; Dagens Oskyldigt dömd var det bästa genom tiderna. Jag satt och svettades och frös samtidigt genom hela programet. Så otroligt bra och spännande!<3

Förresten..

..jag måste bara få skrika ut det här...

JAG ÅKER UTOMLANDS PÅ TISDAAAAAG :D (hjälp)

Dagens fråga

Jag upptäckte något mystiskt när jag kom upp för vår trapp idag. Det fanns blöta fotspår, och här snackar vi stoora  blöta fotspår, som ledde fram till våran dörr, men inte därifrån...

Så dagens fråga är; Var hände med mannen(?) med de stora skorna? Jag tror på något av följande:
  • Han finns någonstans härinne i våran lägenhet
  • Han hoppade upp och satte sig på våran byrå utanför dörren för att vänta på att skorna skulle torka så han kunde smyga sig nerför trappen igen
  • Grannen (eller någon annan för den delen) blev nyfiken på att se om vi var hemma så han tassade fram till dörren och gick sen baklänges tillbaka i sina egna fotspår
  • Det finns magi i vår värld helt enkelt...

Grannen snodde min soltid

Åh, varför har jag alltid sådan otur?

Jag har en bokad soltid nu mellan 19:30-20:00 vilket betyder att hela den halvtimmen är min. Men när jag nu var på väg ut dit ungefär två minuter över halv åtta möter jag våran närmsta granne utanför dörren. Jag hälsar sedan börjar grannen gå nerför trappen och jag följer efter.

Jag skickar därefter ett sms till mamma där jag skriver "Ah går bakom grannen :O" eftersom ingen av oss riktigt gillar honom är detta ganska komiskt. Jag ser mamma i vardagsrumsfönstret och ler lite när jag ser att hon läser mitt sms samtidigt som hon ser grannen som går framför mig som pekar på honom och gör konstiga miner mot mamma.

Därefter händer någonting mycket märkligt, grannen svänger mot solariet... Jag blir jättepaff och får hjärnsläpp vilket gör att jag fortsätter rakt fram, alltså förbi solariehuset när jag inser att grannen faktiskt är på väg in i solariet. Ringer mamma i panik som säger att han står kvar. Smyger mig runt huset för att se om han fortfarande är kvar eftersom hon tyckte sig se att han gick. Han står kvar. Han går in. Mamma tjatar på mig om att gå in och knacka men tanken på att möta grannen i kanske endast underkläder gör att jag går hem igen, sur!

I efterhand har jag insett att det kommer bli ganska pinsamt att möta honom i trappen hädanefter eftersom han kunde se att det var vi som hdae bokat tiden och att jag smög omkring där. Men tanken på att han har legat där, kanske helt naken fick mig att tappa lusten för att sola ikväll.. Ska dit imorgon istället men först ska jag sanera hela solariet med bakteriedödandemedel, så det så. Dumma gubbe!

Vet ni vad jag vill?

Jag vill resa, jag vill se världen.

Jag vill besöka Europas stora städer såsom London, Paris, Milano och Bryssel.
Egentligen är allt man behöver:
  • Pengar för att klara av att betala resa, mat och boende vilket inte skulle behöva gå på så mycket. Jag menar inte att jag vill ha ett överflöd av pengar utan just så mycket så man faktiskt klarar sig.
  • Tid vilket inte borde vara något jättestort problem, jag menar hur svårt kan det vara att ta ledigt från skolan några dagar?
  • Sällskap, för utan sällskap skulle jag aldrig varken kunna eller vilja åka iväg. Nya ställen ska upptäckas tillsammans, så är det bara.
  • Vilja. Vill man någonting och är beredd att kämpa för det så går det faktiskt.
Jag vill jag vill jag vill..

Säng ljuva säng

Jag förstår inte vad det är med mig, jag är så trött. Så snart detta inlägg är publicerat blir det sängen för min del. Vet inte om det beror på min trötthet som jag är lite allmänt irriterad och stör mig på saker/människor just nu. Oscar fick ta del av mina aggresioner i telefoner förut, stackarn =/ Förlåt Oscar<3

För att vara lite positiv måste jag berätta en rolig grej jag har börjat med. Eller rolig och rolig egentligen men bra i längden kanske, nämligen att skriva upp minst tre saker man gjort bra, varje dag. Visserligen började jag igår så har inte kommit igång så bra men tänkte att det kanske kan hjälpa för att fokusera på de bra saker man gjort istället för sådant man inte är nöjd med :)

Nog om det och allt annat, nu blir det sängen<3

Viktfixerad?




Jag har tänkt på en sak. Jag har på senare tid blivit ganska viktfixerad, inte så att jag räknar kalorier och sånt tjafs men så att jag får lite ångest när jag äter en chokladbit mitt i veckan.

Nu i två dagar har jag varit så otroligt sugen på min kexchoklad som bara legat och väntat på mig i köket, men samtidigt haft sån ångest över att om jag äter den så klarar jag inte heller mitt mål jag satt upp för mig själv om att endast äta godis en dag under helgen. Men efter att ha insett att jag aldrig kommer bli den där snygga tjejen med perfekta kroppen jag alltid drömt om att bli så åt jag upp den + några jordnötter. När jag ändå höll på så tog jag två rutor marabou mjölkchoklad också. Min tanke var att okej jag är inte världens smalaste, jag är 167 lång och väger runt 52-54 kilo. Men älskar ni mig på riktigt får ni ta mig för den jag är, med eller utan en extra chokladkaka i magen.

Med dem orden går jag och lägger mig, god natt!

Översocial eller bara uttråkad?


Idag har varit en ganska översocial dag om man jämför med de senaste dagarna i mitt liv. Jag har redan hunnit prata med mamma, Julia, Oscar, Myh och Sanna. Det kallar jag rekord för att bara vara hemma. Haha, eller nåt. Åh, det där var inte ens kul. Jag är trött på att vara hemma, det kanske märks..

Hm, min dag idag har i alla fall bestått av att åta frukost, se på film med mamma, prata i telefon, mata fiskarna och själv äta. Låter det spännande? Nja, inte särkilt va?! Men imorgn ska jag i alla fall försöka se till att ta mig in till skolan eller ja till Linköpings universitet blir det eftersom vi ska på studiebesök där. Det kan alltid vara trevligt att komma i väg lite. Senare på dagen ska jag träffa Sanna och Sebbe som kommer upp hit, det ser jag verkligen fram emot :) Vad som händer senare, märker vi då..

Har väl inte så mycket mer att säga egentligen. Jag funderar över vad jag ska göra nu, det lutar åt att se en film men jag vet inte. Jag menar, det blir ju ändå två timmars tv-tittande för mig sen då det är mammas pojkar och inlåst. Dessutom har jag redan sett en film idag, illa.

Saknar i alla fall klassen, även fast jag hört att det inte varit så många av oss i skolan den här veckan. Jag säger bara en sak; det är såå typiskt SpMp 3b <3 ;D


Ointressant på hög nivå

Usch vad jag är dålig på det här med uppdateringar alltså. Men nu kan jag åtminstone skylla på att jag har ont i armen efter vaccinsprutan och har därför en anledning till varför jag inte kunnat skriva ;) weeiihoouu, eller inte.

Jag har i alla fall varit hemma idag och igår vilket inte alls är roligt. Idag är även mamma hemma, alltid trevligt med lite sällskap även fast jag hatar att se henne sjuk, så klart! Om en stund kommer David, vilket han också gjorde igår. Snäll pojke det där. Jag antar att det blir att se film och allmänt slappa.

För tillfället sitter jag här och funderar över om jag ska orka gå och duscha och göra mig i ordning innan David kommer eller om hanhelt enkelt får stå ut med att träffa en osminkad, smutsig och äcklig Malin. Hmm, svårt val. Har ju även tre ägg som ska kläckas i mitt akvarium om det ena ska kläckas om 35 minuter och det vore trevligt att få se hur det går till.

Nu är det bäst att jag slutar skriva för allt blir bara flummigt här ändå.
pusss

RSS 2.0