Ipren och Iste, muuums.

Här sitter jag och försöker få i mig en ruta vit, belgisk choklad som jag fick av mamma i alla hjärtans dag present, det är inte det lättaste men den såg så frestande god ut att jag inte kunde låta bli, hur ont det än gör att äta. I övrigt känns det som att jag lever på Ipren och iste för tillfället, åh vilken kombination.. Börjar bli galet trött på att aldrig bli frisk. Fjärde veckan nu...

Imorgon blir det i alla fall Vårdcentralen för tredje gången på fyra veckor. Den här gången blir det att kolla levervärdena eftersom de är så försämrade på grund av Körtelfebern. Det blir också att ta prover på vad det är för ny infektion dem tror att jag kan ha fått i munnen, shohoo vad roligt. Klockan 9:30 ska jag va där och ta prover, så det blir ingen sovmorgon för mig direkt.

Idag har jag inte gjort något som är värt att nämna direkt. Har in princip legat och läst hela dagen, förutom stunden mamma var hemma på lunch och tvingade i mig lite frukost. jag har även suttit vid datorn och försökt plugga lite (kors i taket) men gav upp ganska snabbt när det inte alls gick som jag ville. 

Senare blir det kanske att gå över till Julia en sväng :) alltid kul att träffa någon människa. Sen tror jag även mamma är och hyr film nu som vi ska se ikväll, lite mysigt i alla fall.
Det var allt för nu, sköt om er!


Blir i alla fall på lite bättre humör när jag kollar på de fina rosorna jag fick av David när jag fyllde år, hihi.


Nagelbehandling och tatueringsförslag

Här är resultatet av naglarna jag fixade hos Therese förut idag, underbart duktig är hon :) Kom dit med en helt annan idé men resultatet blir aldrig detsamma som idén man kommer dit med för hinner alltid ändra sig när man sitter där med tusen olika färger och möjligheter hihi. Jättenöjd är jag i alla fall!

Att fixa naglarna är väl dagens största händelse. Förövrigt har jag bara varit hemma och nu på kvällen kom Julia över och käkade tacos med mig och mammma och hade även lite fredagsmys framför Let's dance. Har även kollat in och haft lite tatueringssnack med Julia och jag tror det kan bli riktigt bra, är grymt sugen nu alltså. Kanske något i stil med den här:  (bild lånad från google) men jag vet inte riktigt, är ju så sugen på mina stjärnor så funderar på att kanske byta ut tassavtrycken mot stjärnor, men jag vet faktiskt inte. Behöver ju inte heller bestämma mig ikväll precis ;)

Idag har varit en riktig deppdag och jag känner att jag kommer ha grymt svårt att somna ikväll med, eller så somnar jag bums på grund av uttmattning, kan ju alltid hoppas på det sista alternativet. Ska strax gåoch ta reda på vad svaret blir.
Ha en bra fredagsnatt allihopa!

Min nya lilla sovhörna

Här kan ni se en liten bild på ungefär hur resultatet av den nya sängen blev, dock är det inte helt klart, alla kuddar är ej pålagda, normalt nattduksbord saknas osv.. men hit intills är jag jättenöjd! Tack Julia och mamma för all hjälp :)

Dagen har spenderats åt att se film på datorn, hm jaao så mycket mer hände väl inte innan Julia, jag och mamma satte igång med sängarbetet nu ikväll. Känner mig inte riktigt lika pigg som igår och har lite mer feber så ska snart gå och lägga mig. Känner att min kropp inte riktigt klarar av att vara vaken  och uppe en hel dag längre.

Imorgon blir det i alla fall att gå upp, duscha, äta och göra sig i ordning för att vara klar när Julia kommer över för att se en tre timmar lång film med mig, det blir mysigt. Sen runt fyra kommer David hit och gör mig sällskap resten av kvällen, mys! <3 Fredag blir ganska lugn, har en (efterlängtad) nagelbehandling vid 10:00 hos Therese med resten av dagen blir det att ta det lugnt och vila upp sig inför resten av helgen. På lördag kommer David hit och sover här och på söndag ska jag firas av släkten, mysigt. Hoppas även på att kunna gå till skolan på måndag, men det betyder att jag måste ha varit helt feberfri några dagar också, men man kan ju alltid hoppas på det bästa :)
God natt på er

Sängbyte och bloggproblem?

Idag började jag dagen med att umgås med David. Vi såg bland annat filmen He's the girl som alltså är motsatsen till She's the man så klart ;) riktigt bra var den i alla fall! Resten av tiden med David var mysig som alltid, blev mest glassätande och allmänt mys! <3
Direkt när David hade åkt hem kom mamma och hennes jobbarkompis Calle hem med min 120 säng de hade varit och hämtat på jysk precis, så nu står den här hemma i vardagsrummet än så länge, lycka.
Första kommentaren jag fick av honom när jag försökte hälsa var typ "Oj vad du ser klen och dålig ut, hur många kilon har du tappat egentligen?" Och jag kände bara jippiiiee det var precis den kommentaren jag ville höra just nu, eller inte... ;) Så jag svarade lite surt att jag faktiskt såg friskare ut än på länge, innan jag inte klarade av att hålla tillbaka leendet längre när jag insåg att jag faktiskt äntligen fått min efterlängtade säng, iih.    

Resten av kvällen har alltså mamma och jag spenderat med att rensa under min gamla säng (vilket behövdes, host host) där snackar vi inte dammråttor längre utan groteskt stora sorkar typ, fy Malin... Vi har även tömt mitt nattduksbord så imorgon är det inflyttningsklart för den nya :) hjälp med det får vi av Julia, Tack! Julia blir troligtvis även köparen av den gamla sängen också, det är bra då vet jag att den kommer i tryckt förvar ;)
Det bästa vore om vi blev av med den gamla innan helgen så den slipper stå i vardagsrummet och trycka ut alla gäster som förhoppningsvis kommer och firar mig då, kanske inte skulle bli så lyckat precis :P             

Det verkar inte som att det syns när jag varken gör kursiv eller fet text här på bloggen, skumt men ska försöka kolla upp och lösa det problemet snart. Ser ni ifall jag har det någon gång ibland eller inte? Gör så mycket med andras bloggar att jag faktiskt glömmer bort min egen vissa stunder. Nästa på tur är Daniellas design, om jag bara får några förslag från ungen snart vill säga ;D

Senare blir det ett nattsamtal till pojkvännen innan jag ska sussa. Han sitter hemma och firar en vän med alkohol ikväll så vi får väl se hur rolig han är när jag ringer honom.. ;) Nejdå, nu ska jag inte vara elak, han är inte så. Min finaste lilla plutt, hoppas du läser det här nu skitunge, i så fall vet du att jag älskar dig David, hihi <3
puss!

                                                                                              

Besök på akuten och födesedagsfirande

Tänkte slänga in ett litet snabbt blogginlägg nu innan jag kryper ner i min säng och sover mig frisk.
Är ju som sagt fortfarande sjuk, men efter ett antal läkarbesök, även på akuten, kunde de tillsist (!!) konstatera att det är Körtelfeber och leverskador jag har och ingenting annat. Kul att ha ätit fel sorts medicin och på så sätt förlängt sjukdomen, på grund av Sörpings okunniga doktorer.
Nu har jag alltså spendetat både alla hjärtans dag och min 18 årsdag sängliggandes i 40 graders feber, kul... Känner i alla fall att jag är på bättringsvägen då tempen börjat gå ner och även andra saker, skönt!

David och mormor var i alla fall gulliga och kom hit och firade mig igår :) Fick mycket roliga saker som jag nu tänker skriva upp för att känna mig själv lite gladare, hihi:
  • Presentkort på Choklad&Kaffe ansiktsbehandling
  • Heiress, Paris Hilton parfymen
  • Två par jeanstights, svarta och blåa
  • örhängen
  • Armband
  • 120 säng (<3)
  • Pengar
  • Blommor
tror jag fick med det mesta nu och jag är supernöjd. Firandet av släkten blir troligtvis på söndag och utgång om två veckor.

Var nere på Jysk en sväng med mamma idag och lade till 1300 kronor så jag fick en extra skön säng för ett sjukt bra pris, väldigt nöjd. Vi hyrde även tre filmer varav vi har sett en tillsammans med Julia som var här ikväll. Fikade med hennes nygjorda chokladmuffins och oboy gjorde vi också, mys. Julia och jag satt och lekte lite med hennes blogg också så inom några dagr får ni kika in på hennes blogg för att se hennes snygga presentation :)

Nej, nu blir det sängen och nattsamtal med älsklingen<3
natti!

Vet du vad kärlek är så säg det nu

Har varit sjukt dålig på att uppdatera min blogg den senaste tiden nu, fy  på mig.  Anledningen till det är i alla fall att jag fortfarande sjuk och bara har känt mig sämre och inte orkat sitta vid datorn helt enkelt.
Var i alla fall uppe på Vårdcentralen igår igen och fick ny medicin, den här gången en Cortisonkur som jag ska hålla på med i tio dagar och även en Cortisonnässpray, så hoppas det kan börja bli lite bättre nu i alla fall. Tänker inte vara sjuk på Alla hjärtans dag, då jag ska firas och min födelsedag i alla fall. Helt frisk förstår ju jag med att jag inte kommer kunna va men jag tänker inte missa det på grund av det här. Har redan missat tillräckligt mycket redan. Vill inte ens tänka på hur mycket skolarbete jag ligger efter med nu egentligen... :(

Förövrigt mår jag ganska skit just nu, både fysiskt och psykiskt och jag orkar inte med det här längre.
Julia piggar i alla fall upp mig lite på msn så ska ut och gunga lite med henne om ett tag och få lite luft :)

bilden skriker i alla fall glädje! <3

vet du vad kärlek är så säg det nu
vet du vad priset är för den
lägg nåt svalt över min panna
och lär mig gå på vatten
l.w.


Filmnarkomaner

Nu sitter jag här i väntan på att David och jag ska se kvällens tredje film som blir (tro det eller ej..) Hotel Rwanda. Tycker faktiskt det är en riktigt bra film (om man inte sitter i en aula i skolan på morgonen och allmänt sover bort den) och jag tror även David kan tycka om den! :)

Dagen har i alla fall bestått av att först få i mig de tio cortison-tabletterna och tro det eller ej men mina ögon ser nästintill bra ut (!!!) tänk om det fortsätter så, jag skulle bli totalt överlycklig. Har lite för mycket att hinna med den här veckan för att hinna med att vara sjuk.
Vi var också lite mysigt onyttiga och beställde hem pizza, muums. Sen har vi sett två filmer som sagt: Beck och beck - öga för öga :D Efter filmen blir det sängen och massa mys, iih.

Tackar även Oscar för denna dags uppdatering om livet utanför lägenheten och säger ett stooort grattis till Linnéa som fyller 18 år snart :D:D


 min pojkvän för länge sen när han försöker se tuff ut, och visst lyckas han alltid ;)

Puss!

Even the best fall down sometime

Nu ska jag snart krypa ner i sängen efter en dag som kännts som en evighet..
Fick i alla fall minkorv med mos + räksallad förut<3  Jag bara lyckades få i mig en halv korv och lite mos dessvärre, min kropp har nåt emot mig. :(  Typ: Hej, kom och bli smittad av mig så får du en snabb och effektiv bantningskur, inte kul alls.
Slut på klagande, men jag hatar känslan av att bara må sämre och sämre!
even the best fall down sometime

Såg filmen A perfect man med mamma och förut och den är alltid lika underbar i alla fall, blir helt galet glad av den. Åt en macka, en bulle och drack även varm oboy till, för att inte vakna upp totalt utsvulten i natt igen så får se om det lyckas, haha.

Imorgon kommer världens bästa pojkvän hit och underhåller mig i alla fall, lovelii.<33 Världens snällaste Oscar kommer också hela vägen hit för att lämna en kamera med tillbehör till mig, aaw, bäst är han :D<3 Får se om även Julia tittar förbi en sväng, sånt som märks. Jag verkar i alla fall vara eftertraktad imorgon och det ska ju vara något positivt :D
Nu ska jag sluta med detta flumm-inlägg, ta alla sjuttioelva tabletter och sen försöka sova.
sweet drems

Nya bloggdesigner och korv med pulvermos

Känner att jag helt glömt bort min egen blogg nu efter att sutiit och fixat iordning både Myh´s och Filippa´s blogg sen igår kväll. Är mer än vad man tror som ska göras så mina ögon är helt trötta efter alla koder och allt som absolut inte får bli fel, haha. Lite roligare nu bara när man känner att man faktiskt klarar av att göra sin egen design och inte behöver använda sig av någon som alla andra redan har. Känner bara att jag har missat att göra om lite småsaker på min när jag ägnat mig åt de andras, men det får bli ett senare projekt för nu orkar jag inte hålla på med det här mer idag.

Här kan ni i alla fall se deras header de har på sin-/a bloggar ;

http://Ippalippalingonsylt.blogg.se



http://Inpurepanic.blogg.se

Förövrigt är jag fortfarande sjuk, sitter och pratar med Oscar (tack för att du ringer och uppdaterar mig om livet utanför den här lägenheten ;D <3) i telefonen medan jag väntar på att mamma ska komma hem för då ska vi åka och köpa korv med mos till mig, mums. Hoppas bara på att Söderköpings befolkning håller sig inomhus så de slipper se en mullvad på stadens gator, för att vara lite mer exakt; vid Kockens.
puss!

Pengaprat och designerhjälp



Tänk om man ändå hade så mycket pengar, vilken lycka det skulle vara, eller? Visst är det så att man kanske inte är lyckligare för att man har mycket pengar, men delvis är man ju faktiskt det. Just nu är jag i alla fall i ett stort behov av att ha mycket pengar, är mycket som kräver pengar den här månaden;

  • Påfyllning till mobilen inom 5 dagar, 200:-
  • Göra nya gelé-naglar nästa onsdag hos Therese, 250:-
  • Köpa ny klänning till min 18- årsdag,  ?
  • Köpa nytt passande smink till klänningen, gärna glittrigt, ?
  • Köpa slingfärg, runt 70:-
  • Utgång vid 18- årsdagen, ?
  • Göra om mitt rum på sportlovet, ?
  • Klara sig resten av månaden...
och allt detta får gå på 1110 Kronor för det är vad som finns på mitt konto just nu. Får hoppas att jag får lite pengar när jag fyllerår om mindre än två veckor i alla fall, känns som att det kommer behövas (A)

Efter jag har fyllt 18 kommer jag i alla fall få runt 1400 kronor mer i måndaden eftersom jag får underhållsbidraget som mamma har fått under tiden jag varit under 18. Då har jag i alla fall lite mer pengar att röra mig med, även om jag kommer ha en hel del extra utgifter då eftersom jag får betala nästintill allt själv då, men det blir mer eget ansvar det är bra.

Nog pratat om pengar. Jag har ägnat större delen av dagen åt att fixa med bloggen, och nu känner jag mig ganska nöjd med den. Fått mycket hjälp från designadinblogg.se den sidan har varit dagens räddning, helt klart. Om ni inte kan se den nya designen trycker ni bara på f5-knappen som vanligt. :)

Förövrigt är jag fortfarande sjuk och börjar bli väldigt trött på det nu. Nu vill jag faktiskt tillbaka till skolan och det normala livet OCH se ut som en människa igen, tack.
Det var allt för nu, nu blir det film tror jag,
puss

Bröllopsspekulationer


 
Jag och David hade precis sett färdigt filmen Identity när han plötsligt utbrister; Vi är verkligen som ett gammalt gift par..
Det är min pojkvän det, han lyckas alltid få till knäppa kommentarer på de mest sjuka tillfällen :D
Men lite sant är det ju faktiskt, vi bråkar, blir sams, bråkar igen, blir sams och inser vilka små-saker det egentloigen är det handlar om och efteråt är det bättre mellan oss än vad det var tidigare till och med. Sjuka? Javisst! Men det är så det ska vara. Sökte nyss på bröllopsbilder för att få en passande bild till detta inlägg men tydligen skrämde det tydligen min kära pojkvän aningen eftersom vi båda är ganska negativa till bröllop men för, förlovning. Så vi kom fram till att en fin förlovning på typ Las Palmas skulle passa oss perfekt :D Hahah, lite drömmande skadar ju aldrig (A).

Filmen var i alla fall riktigt bra. Riktigt tänkvärd. Ett extra stort plus får den också för att man verkligen förstod handlingen genom hela filmen. Det är inte det vanligaste när vi pratar om Skräck/thrillrar enligt mig.

Nu sitter jag i alla och får världens skönaste massage av min älskade pojkvän. Med hudlotion och allt. Ibland är han verkligen allt för bra hihi :)<3 Får hoppas på att detta inlägg blir någorlunda rättstavat vilket inte är det lättaste att få det när det blir att jag gungar med i hans massage-takt, haha! Lite stormig-havskänsla här känner jag allt.
I vilket fall som helst hoppas jag att massagen får mig att bli lite friskare, har hört att man kan bli det om man lyckas trycka på rätt punkter vill säga. Är riktigt trött på den här äckel-sjukan som får mig att se ut som ett missfoster. Dessutom ser jag typ ingenting viket blir lite tråkigt i längden. Men synd  att klaga :D

Nu ska jag och David försöka hitta ny bloggdesign åt mig innan det är dags för sängen.
Sleep tight!


RSS 2.0