Dan före dan före dopparedan



Tänkte börja med att förklara det tidigare inlägget.
Det är inte så att jag hatar julen. Tvärtom, jag älskar den. Det är bara allting runt omkring jag är trött på. Kylan, stressen, alla negativa människor, att aldrig kunna bli lämnad ifred eller vara okontaktbar utan att folk tror att man har dött, alla måsten, ja listan kan göras lång..
Där har ni anledningen till varför jag bara vill bort. Men som jag sa till Oscar: Följer jag med till Kanarieöarna igen, kommer jag aldrig åka tillbaka hem igen, för precis så känns det just nu. Jag skulle helt enkelt kunna offra väldigt mycket för att få åka tillbaka dit nu igen och slippa alla världens problem. (och nej, de existerar inte därnere, punkt).

Fick i alla fall träffa Sanna och Zebbe idag på en fika på Jannes. Mycket mysigt. Hej på er förresten ;) Dagen fortsatte med en massa åkande fram- och tillbaka till farmor, mormor, våran granne osv. Därefter blev det dags för lite mat på Vi&Ni och sedan avslutades kvällen med lite julmys här hemma tillsammans med mamma, Robban och Malin. Blev en riktigt lyckad kväll.

Btw, är det någon människa som ska ut den 25:e?
Det sägs att det ska vara den roligaste "utenatten" på hela året. Kan inte bestämma mig för om det ska undersökas eller ej. Det får helt bero på sällskapet helt enkelt.

Nu blir det sängen för min del. Blir en lång dag imorgon men sen är det julaftoooooon<3

(PS: Jag har lyckats, grannen har flyttat. Yeeeeeaayy :D)

Jag måste tillbaka, nu!



Jag står inte ut en sekund till här hemma.



All I want for christmas is you

Var en väldigt slapp dag i skolan idag måste jag säga. Fyra lektioner varav två endast innehöll utvärderingar, julgodis och lite julfilm, mys. Därefter var det IV-val, dvs maanikyr. Där satt vi och övade oss på att göra marmoreringar och frihandslackeringar, på papper (!!) Men så här i efterhand förstår jag varför vi var tvugna att öva på papper, det var svååårt.

Hem kom jag som en liten snögubbe efter att ha gått från bussen. Blöt om fötterna varjag också, mindre mysigt. Nu har vi i alla fall satt på lite julmusik här hemma så nu ska jag städa rummet och längta till julafton<3 sen blir det solning då jag får drömma mig bort till värmen igen (ååh), därefter blir det plugg och sängen. Måste ju vara utvilad imorgon då det vankas pulkaåkning med klassen. Kan bli riktigt intressant.



pusss


Bildregn

En sak jag har tänkt på ganska mycket sedan jag kom hem från Bryssel/Kanarieöarnaresan är hur mycket mindre man uppskattar saker här hemma som man tidigare tyckt varit roliga sysselsättningar bland annat..
Det är väldigt dumt att tänka så, jag vet men det är ett konstaterande.

Jag tycker inte längre det är kul att sitta hemma en kväll och sköta om mitt "FaceBook-akvarium", något jag tidigare kunnat ägna större delen av en kväll åt.

Sedan har vi också det med alla jämförelser man gör.. Visst har jag det roligt när jag går ut på Otten här hemma med mina vänner, självklart. Men jämför man med partylivet vi levde nere på Gran Canaria är det svårt att inte tycka att det här känns lite trist och på rutin. Här finns det en mall för hur det ska gå till. Man ska inte börja förfesten för sent, alkoholen måste vara inköpt i god tid. Man kan inte gå ut för sent i och med att allting stänger klockan tre. Sedan ska vi inte prata om alkoholpriserna i baren på de uteställen vi har här i Sverige, likaså taxipriserna..

Under våra dagar på Gran Canaria tog vi allting som det kom. Vi kunde ställa oss och laga mat klockan halv ett på natten med en drink i handen utan att någon tyckte det var något konstigt med det. Alkoholen köper man i matbutikerna på gatan. Vi gick sällan ut före klockan två på natten. Det behövdes liksom inte i och med att man kunde festa till klockan sex-sju på morgonen om man kände för det. Därefter kunde man gå och ta en hamburgare och därefter en taxi hem för tjugofem kronor. Kände man inte för att åka hem kunde man gå till stranden och ta ett natt-/morgondopp. Man levde efter helt andra regler än vad vi gör här hemma.

Det märks nog ganska tydligt att jag längtar och vill tillbaka.

Bildregn...








Hur kan man annat än älska det här livet?

Nae, nu måste jag lägga mig om det ska finnas en chans för mig att ta mig till skolan imorgon.
Kan någon gissa vad jag kommer drömma om? ;)

Jag längtar tillbaka


Here we go again



Lars Winnerbäck konsert om mindre än fyra timmar. Nu åker jag först in till Norrköping för att sedan ta pendeltåget vidare till Linköping och Cloetta Center. Om några timmar är lyckan fullbordad.
pussssssssss

Idag är det dagen med stort D


LARS WINNERBÄCK KONSERT I CLOETTA CENTER MED MYH IDAG, LYCKA! <3 :D

Måndag

Börjar dagen med att säga:



Btw, en läskig sak; igår hade jag 22 unika besökare men 269 sidvisningar. Vad är detta? Det betyder att i genomsnitt skulle varje besökare kollat mig ungefär tolv gånger. Det är vad jag kallar läskigt.

Nu är det måndag och det är dags för en ny skolvecka. Dock känns det inte så farligt eftersom det är LARS WINNERBÄCK-konsert i Linköping som står på schemat för mig och Myh på torsdag. Lycka!

Ha en bra måndag!

Bio



Nu blir det bio med mammsen. Hoppas denna film är lika bra som de tidigare två.
puss

Var så god

.. nu behöver du inte ens bekosta dig ett lexikon:

  • Hora: ålderdomligt ord för en kvinna som bedriver hor eller otukt, dels en äktenskapsbryterska, dels en ogift kvinna som har könsumgänge med en man, gift eller ogift, dels också en prostituerad kvinna (nedsättande).
  • Slampa: slarvig eller lösaktig kvinna (vardagligt).
  • Fitta: kvinnans könsorgan (kan uppfattas som stötande)
  • Feg: ovillig att utsätta sig för risker, rädd + Råtta: en gnagare av familjen Muridae.
Tycker du fortfarande att ovanstående ord stämmer in på mig David?

Källa: http://lexin2.nada.kth.se/sve-sve.html

Under ombyggnad

Ursäkta den eventuella röran på bloggen just nu men håller på att ändra designen.
Håll ut!

Till alla er Lars Winnerbäck-älskare

"Det blir en sommar på vägarna även nästa år för Lars Winnerbäck.
Redan innan höstens konsertturné genom Sverige och Norge är färdig presenteras nu en stor sommarturné.
Lars Winnerbäck kommer att få sällskap på turnén av ytterligare ett antal artister och spelningarna kommer att ske på två scener. Vilka förbanden blir har ännu inte tillkännagetts.
Lars Winnerbäck blir därmed den förste soloartist att tillkännage en stor turné nästa sommar.
Winnerbäck kommer bland annat att spela på två festivaler; Piteå dansar och ler och Storsjöyran i Östersund.
Det blir också en spelning i Linköping. Det blir också turnépremiären den 8 juli.

Biljetterna till turnén släpps den 10 december.

Turnéplan:
  • 8/7 Linköping,
  • 10/7 Landskrona,
  • 15/7 Langesund,
  • 16/7 Göteborg,
  • 23/7 Västervik,
  • 24/7 Ronneby,
  • 25/7 Borgholm,
  • 28/7 Gävle,
  • 29/7 Järvsö,
  • 30/7 Piteå dansar och ler,
  • 31/7 Storsjöyran i Östersund,
  • 5/8 Hok,
  • 7/8 Stockholm,
  • 14/8 Strömsholm,
  • 15/8 Örebro,
  • 20/8 Karlstad,
  • 21/8 Oslo."

Ditt stora hjärta

"Jag har varit ensam så länge nu
Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
För ingen skulle någonsin få komma in
Men så kom du

Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta

Jag borde ha lärt mig nu att det alltid är det
Lilla som får mig på fall
Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt
Åh snälla bryt mig inte nu

Och jag har försökt att kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta"

Jag lever

Jag vill bara slänga in ett kort och ganska meningslöst inlägg för att visa att jag överlevde min semester innefattande fyra flygresor. Malin är lycklig. Jag har i alla fall haft det totalt underbart så tack till Oscar, Alex, Ronja, Julie, Lisa och Ellenor som gjorde resan till ett minne för livet<3

Ett mer detaljrikt inlägg om resan kommer när jag fått alla bilder :)

puss så länge!

RSS 2.0