Måndag

.. känner att jag har väldigt lockande rubriker ;) får bli bättring på det, helt klart!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag förutom att nästan halva klassen var sjuka/borta. Men det är ju inte så ovanligt för Spmp 2b :D skärpning på oss! Massor av plugg känns det som att det är just nu. Prov, inlämningar och redovisningar hela tiden. Inte roligt.

Helgen har jag tillbringat med min älskling <3 underbart som alltid :) I fredags var vi på bio med David och Linda och såg Patrik 1,5 som jag tyckte var helt okej verkligen.  Efter det sov jag hos David. På dagen där hade jag även varit på ansiktsbehandling hos Linda, helt underbart var det. Tack linda,  du är så duktig gumman! På lördagen vaknade jag upp hos David men vi var ganska sega på att bli klara så kom nog inte ut på fotorundan (till utställningen om Norrköpings broar) förän framåt halv fyra. Blev i alla fall en hel del häftiga bilder med David som modell på nästan alla. Efter det fick jag ångest när jag skulle hem utan att ha någonting att göra på kvällen så då var David så söt och följde med mig hem.
Lördagskvällen ägnade vi åt Skräckfilm, (dålig!) och mys som alltid. David åkte hem redan vid 12:15 på söndagen och då åkte mamma och jag ut och fortsatte fota broar, det var mys. Sen blev det mat på Vi&ni, mums :D

N
u måste jag lägga mig och plugga inför Mediakunskapsförhöret imorgon. Nattinatti!

 - liten extrabild jag tog bara ute i skärgården.

Torsdag

Hej hej bloggen!
Idag är det torsdag och jag sitter faktiskt här och pluggar lite (!!) vilket jag borde gjort lite varje dag denna vecka, men bättre sent än aldrig brukar man väl säga ;)                                                                         
Tidigare idag så har jag varit i skolan, hade dock bara två lektioner, Individuellt val (fotografisk bild) och svenska. Sen hade jag en tid hos våran biträdande rektor på skolan för att avsluta min spanskakurs, tillammans med mamma.
Mötet var ganska snabbt avklarat men hade redan missat en del av gympalektionen och är dels förkyld så jag åkte hem med mamma så jag var hemma redan 12:00 :) mycket skönt! Väl hemma möttes jag av David som nyss hade tagit sig upp och duschat. Fy vilken lyx han hade som fick somna om i min varma, sköna säng när min klocka ringde 05:40 och jag tvingades gå upp.
Måste bara påpeka vilken underbar pojkvän han är.. Vi hade umgåts igår på dagen men skrev ändå med varandra på msn senare på kvällen och jag säger bara spontant, "åh vad jag önskar att du skulle vara här just nu". Och vad tror ni inte den underbaringen gjorde då, då? Jo, han kom hit klockan 21:30 trots att han visste att vi bara skulle hinna umgås ett tag innan vi skulle behöva sova. Totalt underbar är han verkligen!
I alla fall, idag har vi inte gjort så mycket egentligen, mest slappat. Sett film och varit ute och gått i det underbara vårliknande vädret :)
Nu blir det i alla fall snart duschen för min del och sen sängen tror jag. Har en spännande dag framför mig imorgon då jag ska få ansiktsbehandling av en kompis - Linda, fotografera broar (till en utställning senare i höst )och sen gå på bio med David, hans vän David och Linda. Sen blir det troligtvis övernattning hos David. Mys!


AMOR VINCIT OMNIA

- gammal bild på mig och David. Nyare kommer!

Äntligen.

.. ja äntligen har jag lyckats få en blogg att fungera, vilket var länge sen sist. Har haft denna sida under en väldigt lång tid men inte kunnat använda den och därmed har jag även ångrat mitt val av namn här, men det får fungera,
Har haft ett ex-antal andra bloggar innan den här men något har alltid krånglagt till sig eller så är det någonting annat som har fått mig att sluta skriva. Men jag har verkligen saknat det, det känner jag!

Nu till lite information om mig då, finns väl inte så himla mycket att säga egenligen men jag är en 17 -årig tjej som går andra året på Samhäll-Media programmet på Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping som är en grannstad till lilla Söderköping där jag bor. På fritiden umgås jag nog mest med min underbara pojkvän, David. Men hinner också med att umgås med mina vänner, träna på friskis&svettis och en hel del filmtittande och musik blir det nog också. Något som också är ett stort intresse för mig så är det dansen, som jag för tillfället har tagit  en paus med, tyvärr. Men det är något jag känner att jag tyvärr inte hinner med just nu. Annars har jag dansat en hel del olika dans-stilar men den sista var avancerad street som jag tränade på Norrköpings danscenter.
Ett annat stort intresse för mig är Make up, som jag alltid har tyckt varit roligt. Om jag inte hade valt Samhäll-Media programmet hade jag helt klart gått Stil och Trend som jag tycker verkar vara ett jätteroligt program.
Ja, där har ni lite om mig. Kommer mer med tiden.

Så länge tänkte jag be någon snäll människa att höra av sig om den har lust att hjälpa mig med designen av bloggen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0