Tillägnat Céline

Sitter just nu i en datorsal i skolan och försöker skriva ihop några intervjufrågor till mitt slutprojekt i Mediaproduktion. Det är lättare sagt än gjort kan jag lova. Dock är det inte någon brådska eftersom det inte blir någon nagelbehandling idag som planerat, synd! Men det blir av nu i veckan i alla fall så jag är glad :)

Att nagelbehandlingen uteblev idag ändrades mina planer för dagen lite grann så nu blir det gå bort till stan efter skolan först antagligen för att senare åka upp till David, mysigt! Ikväll blir det väl lite plugg och Guitar Hero kan jag tro. Har blivit lite smått besatt så där.

Detta inlägg är tillägnat Céline eftersom hon hela tiden tjatar på mig att uppdatera. Det måste seriöst bli ändring på mitt dåliga uppdaterande men på sista tiden har jag haft så grymt mycket att göra i skolan så det har inte funnits någon tid att starta datorn. Men ändring ska det bli!

Nu ska jag försöka jobba lite och snacka bloggdesign med Céline ;) snart blir det fika, mums!
Puss!


Alone in this world?

Alla som har tjatat, här får ni erat efterlängtade inlägg ;) dock inte av gladaste slaget eftersom jag har gråtit konstant sen klockan halv fyra ungefär. Hände en personlig grej som totalt vände uppochner på min värld och jag är totalt förstörd. 

.. now I cry myself to sleep
only you are what I need
we can make it if we try (?)
I'm nowhere without you
I don't know what I should do
cause my tears will never dry
and I still wonder why..

Ingenting känns bättre nu men jag har i alla fall ätit våfflor med mamma precis eftersom det faktiskt är våffeldagen idag! Nu måste jag försöka plugga lite, hur nu det ska gå =/
Förlåt för totalt depp-inlägg men bättre kan jag inte idag.

Me today

 
Ungefär så här har jag sett ut idag, i alla fall efter besöket på Sol&Hår där Wicky klippte och färgade mig.  Kläderna är dock samma, lite otydlig bild kanske men jag har i alla fall på mig:
  • Ljusa jeanstights
  • Svart brottarlinne
  • Svart spetströja
Kort skoldag för mig idag igen, skönt! Trots det är jag helt slut nu, orkar ingenting längre :(
Har i alla fall kört lite Guitar Hero World Tour nu sen jag kommit hem, riktigt kul är det.
Innan jag tog bussen till sörping förut gick jag hem till min sovande pojkvän så länge, det var mys!

Helg imorrn och dessutom får vi sluta redan 13:20n eftersom affärsjuridiken blev inställd imorgon, lovelii!
Det var allt för idag, puss!

Shopaholic?

.. ohjaah. Det börjar bli en dålig vana att jag inte kan gå på stan utan att något får följa med mig hem. Denna gången blev det:
  • Två par strumpor, Bik Bok
  • Spetslinne, Bik Bok
  • Jeanstights, Gina Tricot

Blev dock väldigt förvirrad när jag skulle prova jeanstightsen då min vanliga storlek på Gina Tricot brukar vara S och även M någon gång och nu fick jag gå ner till XXS... Hello big sizes liksom ;) Nae men det är ganska tråkigt egentligen eftersom det då är många som inte kommer kunna köpa sådana i och med att storlekarna är (grymt?) stora, trots att midjan på byxorna ser minimal ut när man håller dem framför sig. Där snackar vi stretch!

Nog pratat om mina byxor. Det jag egentligen följde med mamma till stan för var att köpa presenter vilket gick riktigt bra och snabbt.

Förövrigt var jag bara på en lektion i skolan idag -  matte, eftersom jag inte mådde bra i morse utan stannade hemma. Efter skolan var jag med David, vi gick och åt, istället för fikat som varit planerat ett tag, men är man lika klantiga som vi så får man räkna med lite förändringar i det planerade ;) efter att vi hade ätit gick vi i alla fall hem till honom och kröp ner i ett bad innan vi bara låg och halvsov till mamma kom ungefär, loveliii <3 Nu på kvällen har jag påbörjat projektet att städa min garderob, resultat och före- och efter bilder kommer (förhoppningsvis) snart!

Nu ska jag snart lägga mig och läsa ett halv kapitel affärsjuridik som vi tydligen hade läxa på till imorgon, sen blir det god natt prat med David och sen sover jag som en prinsessa hela natten.
Sleep tight!

My day

Denna söta väska fick jag med mig hem från stan tidigare idag. I'm in love! Perfelt att ha till utgång eller bara som enkel väska till sommaren. Ett extra stort plus får den för den flätade axelremmen.

Dock var det inte bara väskan som fick följa med hem utan också ett Guitar Hero World Tour spel som jag velat ha riktigt länge nu, så det är vad jag har roat min kväll med hihi.

Tidigare idag var jag hos min pojke, vi slappade bara och hade det allmänt mys till mamma kom och hämtade oss och vi åkte och handlade.

Imorgon ska jag gå och fika med sötnosen på ett Café som verkar supermysigt, jag längtar.

ah, jag kan inte annat än att dö på hans söthet :O <3

Nu blir det i alla fall sängen och nattsamtal med älsklingen innan jag ska sooova
natti!

Pinsamheter hör numera till min vardag

Måste berätta en helt galen grej som hände mig på bussen hem förut:

Gick på 450:n mot Söderköping vid Södertull och hade lagom hunnit sätta i mina hörlurar för att njuta av en min musik när det går på två killar i Hageby. Den ena killen sätter sig lite längre fram i bussen men den andra fortsätter bak och sätter sig på sätet bakom mig. När han precis ska sätta sig ser jag att han har någon namnbricka på sig där det stod något om att han var kristen osv.. inte mer med det tänker jag utan lutar mig tillbaka och njuter av musiken, tills jag känner att någon sträcker fram armen mellan stolarna och knackar mig lätt på axeln. Lite lagom sur vänder jag mig om eftersom killen störde mig och min musik..
Då säger han: - Ursäkta men jag skulle uppskatta en tyst och stilla resa nu. Observera att han ler hela tiden.
Då svarar jag sjukt drygt tillbaka: - Jaha men då valde du fel plats.. och vänder mig tillbaka igen, utan att skruva ner musiken..
Killen ser otroligt förvånad ut, vilket nog bara är förnamnet av vad jag gjorde när jag precis kom på mig själv med vad jag faktiskt hade sagt. Resten av resan bestod av att sitta och göra sig så osynlig som möjligt...
Tyckte jag lyckades ganska bra tills vi kommer till Östrarydsvägen i Sörping och hans kompis kommer bak och ställer sig och pekar mot mig. Jag får värsta paniken och tänker bara nejnej, nu har han fått reda på vad jag har gjort. Men sen inser jag att han bara vill få sin kompis att förstå att de ska gå av där. Killarna gick av och jag drog en djup pust av lättnad!

Hoppas inte eran dag varit fullt lika pinsam som min ;)
puss!


Lite shopping

Äntligen helg, eller ja inte så jättestor förändring för mig som inte är så himla mycket i skolan än men nåt visst med helg det är det ju ändå, hihi!

Idag var jag i skolan mellan 8.00 och 11.30 ungefär och hade uppsatsskrivning i svenska b. Efter lite pinsamheter som att råka sjunga högt till musiken i mobilen, nysa ett antal gånger och prassla med godispåsarna lyckades även jag få ihop en uppsats. Ungefär tio sidor lång blev den, då vill jag också påpeka att vi skrev på papper med breda ränder! Jag valde att skriva en utredande text med personliga åsikter som hette nåt i stil med; Männen pratar - kvinnor tjatar? Kan varken säga ifall jag känner mig nöjd eller inte. Om det gick bra eller dåligt, det gick helt enkelt.. Och nu är det över :D

Efter skolan gick jag bort till stan en sväng och köpte lite nödvändiga och mindre nödvändiga saker:
  • Moussefoundation 
  • Baspuder
  • Blusher
  • Underkläder
  • Den efterlängtade T-shirten från MQ (bild längre ner)
Mycket nöjd!

Sedan tog jag spårvagnen upp till David när jag insåg att det skulle bli på tok på kallt att stå ute och pussa honom, hihi. Hemma hos honom hann vi med att mysa till en film innan jag tog bussen hem igen. Träffade Daniel på bussen, sjukt länge sen jag såg honom senast så det var riktigt kul. Väl hemma har jag bara tagit det lugnt, ätit, kollat på Let's dance och suttit här. Nu blir det nog snart sängen för är grymt trött. 

Hoppas på en bra dag och kväll imorgon men för tillfället verkar allt bara rörigt.

Här kan ni i alla fall se min söta, nyinköpta tröja:

puss!

Ett litet tips..

Tänkte börja detta inlägg med ett litet tips:
Du som alltid slänger in en elak menad kommentar till mina inlägg, varför inte lägga energi på att skaffa dig ett eget liv, istället för att lägga dig i mitt?
Dessutom, våga stå för vem du är människa. Du vet,  IP-adresser är inte så svåra att spåra :)

Såja, hej på er allihopa!
Har sett att antal sidvisningar bara går uppåt, likaså antalet unika besökare vilket gör mig riktigt glad. Släng gärna in en kommentar också så jag får reda på vilka ni är :)

Idag orkade jag mig in till skolan igen även om jag måste erkänna att det var riktigt kämpigt i morse. Men att bara ha två lektioner gick faktiskt riktigt bra! Började affärsjuridiken idag, vilket verkar bli en mycket krävande kurs men som nog också kan bli riktigt rolig med tanke på vilka diskussioner det kan bli, i alla fall från oss i Spmp ;)
Svenskan var ganska slapp då vi gick igenom lite inför nationella provet som vi ska skriva imorgon. Efter maten gick jag hem till David eftersom jag ändå inte kan vara med på idrotten. Hemma hos honom myste vi till en film, How to loose friends och sen tog vi hem mat, blev kebab i bröd för min del, mums. Senare kom mamma och hämtade mig och vi åkte förbi mormor en sväng och fick hem nybakade bullar, muuums. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och snart blir det nog Skärgårdsdoktorn med mamma innan jag ska lägga mig och läsa igenom häftet inför imorgon och sen ha god natt samtal med min sötnos! :) <3

Helgens planer:
  • Imorgon: Först nationellt prov i svenska 8.10-12.00, sen ska jag bara prata med Eine för tror inte jag orkar gå på affärsjuridiken eftersom jag inte får gå heldagar än så länge. Efter skolan ska jag köpa en foundation och kanske pussa lite på baby innan jag ska hem och ta det lugnt.
  • Lördag: Kanske färga mer blonda slingor. Senare filmkväll med David, Julia och kanske Oscar hemma hos mig, mysigt. David sover här, massa mys!
  • Söndag: Umgås med David och sen äta på Kinarestaurang med mamma och mormor.
... plus lite plugg så klart. Känns som det kommer bli en mysig helg helt enkelt. :)
puss!

Ny design, igen..

.. det är vad jag har ägnat den här dagen åt. Det är så kul att sitta och pyssla med designen till bloggen att jag lätt glömmer bort hur länge jag verkligen suttit framför datorn men nu börjar huvudet och ögonen säga ifrån så nu är det nog dags att gå och lägga sig en stund.
(som vanligt är det f5 knappen som gäller för er som inte sr den nya designen)
Kännde att den behövde förnyas lite nu när det börjar bli vår och allt..

Det har väl inte hänt så jättemycket sen sist. Jag var i skolan för första gången på fem veckor igår, så det är det största som har hänt. Var riktigt kul att vara tillbaka. Oscar och Calle hade dessutom varit duktiga och bakat en tårta till Alexandra och mig eftersom Alexandra fyllde år igår (grattis) och jag har fyllt år. Så söta är dem pojkarna :) Efter skolan gick jag i myrtakt hem till David men blev helt slut ändå så idag har jag bara varit hemma och vilat. Ska gå på Iv-valet och svenskan imorgon i alla fall, får börja med några få lektioner nu i början.

Idag har jag i alla fall hunnit med att sola som var galet länge sen jag gjorde sist, så nu sitter jag här som en tomat igen, alltid lika snyggt ;) Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan det blir Skärgårdsdoktorn tittande med mamma innan jag ska sussa för att orka med skolan imorgon.
Puss!

Män som hatar kvinnor


Jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera min blogg oftare, denna gång var det Oscar (kyss47.blogspot.com) som påminde mig om att uppdatera. 

Den här helgen har varit ganska rolig ändå, trots att jag fortfarande är sjuk. Var på Vårdcentralen i torsdags (igen) och tog massa prover och fick träffa en ny läkare som konstaterade att jag hade dåliga blodvärden, sänkt antal vita blodkroppar, inbuktad trumhinna och att jag verkligen är tvungen att börja äta. Så fick i alla fall lite ny medicin och så och ska vila i alla fall tills på tisdag eller tills att febern har gått ned helt. Måste sen ta det lugnt en lång tid fram över och får inte träna på minst fyra veckor. Det jag får göra är att ta kortare promenader, hejdå träningen inför sommaren liksom...

I fredags kom i alla fall David hit och hade med sig Guitar hero så det var vad vi (läs: Jag..) roade mig med den eftermiddagen. Sen hyrde vi tre filmer som vi lyckades se en och en halv av ungefär innan vi gav upp och gick och la oss efter ett långt och mysigt prat i sängen. Igår tog vi en välförtjänt sovmorgon och slappade bara tills David åkte hem. Då spelade jag guitar hero igen (A) tills Myh kom hit. Vi bakade kladdkaka och såg på melodifestivalen. Riktigt kul att träffa henne :) Idag har jag också sovit ut och sen åkte mamma och jag in till stan. Vi gick lite mindre än en timme på stan för mer orkar inte min kropp med just nu, men hann i alla fall få med mig ett par skor och en joggingdress hem. Sen gick vi och åt innan våran bio: Män som hatar kvinnor, började vid 17:15. Riktigt bra film! Nu sitter jag bara här och tar det lugnt, skriver lite med folk på msn och ska precis äta en bit kladdkaka, muuums!

Blir ingen skola imorgon heller, men förhoppningsvis en stund på tisdag i alla fall :) Imorgon kommer i alla fall David hit när han har slutat skolan så ska vi ha det lite mysigt ihop eftersom vi varit tillsammans i tio månader imorgon. Helt sjukt vad tiden går fort. Jag älskar dig i alla fall hjärtat! <3

Det var allt för idag, puss!


RSS 2.0