MMS's återträff <3

Har inte varit i skolan idag heller pga dumma magen. Hade dessutom ingen direkt lektion så känns inte som att jag missade så vidare värst mycket.
Tog mig i alla fall in till stan och träffade Tilda och Sanna som äntligen kommit hit, även om det bara var för några timmar. Sånt missar man inte!! Först gick vi och tog en mysig fika på Coffehouse by george och sen blev det julklapps-shoppning resten av tiden. Gick rätt okej, fick i alla fall tag i några julklappar till mammi. Klackade även om mina stövlar så nu går jag som på moln ;) Våran dag avslutades vid tre då vi alla skulle åt olika håll. Dock inte så sorgligt hejdå idag eftersom Sannisen kommer tillbaka under jullovet :)
Efter stan åkte jag hem till baby ett tag och hade det mysigt med honom. Fick höra massa historier om hur busungen var som barn hihi, mys :) <3 sen åkte jag hem och efter det har jag ätit, färgat håret och haft lång-prat med Oscar i telefonen :)

Imorgon får jag se om jag orkar ta mig till skolan. Blir i alla fall att åka till Vingåker med älsklingen vid elva-tiden. Vilket varit bestämt länge nu, ska bli mysigt! Har även lovat Oscar att komma på en bra idé till hur elevrådet skulle kunna göra det bättre för mig som elev på Kungsgård. Vinnarbidraget får en ny Ipod suffle, inte helt fel. Så har fått i läxa att tänka på det över natten och rapportera det till honom vid elva imorgon. Får se hur det går!
puss, natti!


- riktigt gammal bild på mig och mina älsklingsflickor MMS.

Det låter Boom Boom.. <3

Nu var det riktigt länge sen jag skrev igen =/ stort fy på mig!
Sen dess har jag hunnit med att besöka huvudstaden ;) blev en riktigt mysig dag med mamma. Började med att ta en fika på Wayne's sen blev det lite shoppning. Köpte faktiskt inte så mycket, ett par örhängen, armband, stickad tröja (mysfaktor på hög nivå, mums), julklapp till älsklingen, julklapp till mammsen och sen blev det även att panikshoppa ett par skor eftersom mina rasade ihop, det var läskigt :( Dem nya är dessvärre redan trasiga dem också så ska lämna in dem imorgon var det tänkt! Vi avslutade dagen på en jättemysig italiensk restaurang i gamla stan :)

I helgen var jag på julbord på Golfkrogen, lika gott som alltid. Behöver inte nämna så mycket mer om det!
Igår var jag även på nagelbehandlig hos Therese med Daniella. Naglarna blev precis som jag ville ha dem, som alltid :) är så kul att hon har blivit så duktig så pass snabbt!

Förövrigt har jag umgåtts mest med min underbara pojkvän vilket har varit sjukt mysigt som alltid :) Förstår mig fortfarande inte på er som tror att ni kan få det att ta slut mellan oss genom att komma med massa falska påhopp och anklagelser mot vad min pojkvän gör och hittar på saker han deffenitivt aldrig skulle göra. Jag tror jag känner honom lite bättre än er och litar på honom mer än vad någon människa någonsin kommer att göra på er. Ni vet ju själva att ni har så fel. Känns det kul att behöva leva i en lögn för att försöka få två personer som har hållt ihop så pass länge som vi faktiskt har gjort, att gå skilda vägar? Jag tycker synd om er men ni kommer aldrig att lyckas! David är den mest underbara person jag känner<3 och jag tycker om honom alldeles för mycket för att lämna kunna lämna honom på grund av era falska påhopp.
Ni är patetiska!

 - jag förstår att ni är avudssjuka!
Det låter boom boom lyssna, mitt hjärta slår för dig!


Filminspelning

.. ja, det är vad delar av våran grupp har ägnat sig åt idag på Mediaproduktionen. Blev faktiskt lyckat tillslut efter en rad olika försök till att få till en någorlunda seriös scen, vilket inte är det allra lättaste med tanke på produkten vi skulle reklamera.. ;)

Kom nyss ut ur duschen och sitter och skriver detta inlägg i trosor och Davids mysiga tröja som dessutom luktar honom, lovely<3 samtidigt som jag skriver sms med min duktiga pojke som sitter hemma och pluggar samtidigt som han ser fotboll. Där har ni en kille som kan göra två saker samtidigt ni ;) 2-1 Chelsea mot cluj fick jag precis reda på att det stod, vilket han inte verkade direkt överlycklig över.

Imorgon blir det i alla fall Stockholm med mammsen, känns välbehövligt med en hel mys-dag med mamma :) bussen går 07:34 och beräknas vara framme cirka 10:00 i Stockholm, vilket innebär att vi har åtta timmar att spendera i Stockholm innan bussen går hem igen. Tänkte ta en fika på stan direkt när vi kommer upp, sen leta lite julklappar och kolla runt på stan innan vi avslutar med en mysig middag i gamla stan innan vi åker hem. Låter inte helt fel va?
Undrar förresten om det kommer vara extra mycket folk i huvudstaden imorgon med tanke på nobel-firandet? Ska bli spännande att se.

Ni glömmer väl förresten inte att det är malin-dagen imorgon?! Förväntar mig många grattis-sms ;)
puss!


Sammanfattning av mysiga dagar

Så, nu är det en sån där lång och tråkig nyhets-paus i Wallander så tänkte passa på att berätta lite vad jag har gjort, sen sist :)
Torsdag: Skola som vanligt (hann dock inte med att göra historia-provet :(). Hade i alla fall dans och lekar på idrotten, vilket var ganska intressant ;). Hem direkt efter skolan för att fota Julia till foto-uppgiten i skolan. In till stan senare för att gå på modevisningen som Stil och trend 2:orna höll i, mycket duktigt gjort :) Sen fick vi skjuts hem till David där jag sedan sov, mys!
Fredag: Vaknade upp och mådde inte bra, så det blev att skippa skolan och mysa hemma hos David istället, behövligt kan jag lova. Lite trött på allt i skolan för tillfället :/ Blev i alla fall en riktigt mysig dag och sedan följde David med mig hem och så sov vi hos mig, blev en del film-tittande och mys som alltid.
Lördag: Hade en allmänt slapp dag tills David åkte hem vid 16:00 då åt jag och hade det lite allmänt mysigt med mammsen och så tills jag tog bussen med Oscar in till stan och vidare till David för att ha en fira-Oscar-kväll där ;) Trevlig kväll med trevligt folk, så Tack Linda, David, Älskling, Oscar och Linnea för kvällen :) Stannade kvar och sov hos David även denna natt.
Idag: Tog det allmänt lugnt och såg film hos David tills mamma kom och hämtade mig runt tre, med bilen full av julklappar till mig, iiih. <3 Åkte hem och åt på Vi&Ni med mammsen, sen skjutsade vi mormor och nu har jag bara haft en lugn kväll med TV-tittande och även fixat foto-uppgiften.

 (alla bilder behöver inte vara överseriösa)

Usch vad jag hatar att behöva sova utan dig älskling (a) kommer vara tomt i sängen utan dig inatt! :( <3
åter till Wallander, puss!

Fääääärdig!

      ...       

Äntligen klar med min fotouppgift som strulade till sig totalt igår när jag hade suttit och precis fått den klar och hela datorn hängde sig, kul.. Nu är den klar i alla fall och nu är det Wallander som gäller. Skriver mer om helgen i pausen :) puss!

Hinner inte med mitt eget liv just nu.

Klockan är just nu 22:30, det är onsdag och jag har inte ens börjat med min historiuppgift som ska lämnas in på fredag, lyckat Malin... Jag har faktiskt tänkt att börja, väldigt länge nu och det är väl tanken som räknas, eller hur?! ;)
Nejdå, men är lite mycket med skolan just nu. Ett missat historiaprov som jag borde göra på omprovstillfället efter skolan imorgon men som jag nu insett att jag inte kommer hinna göra :( matteprov på fredag (för mig) vilket jag inte fattar någonting av, men vår kära matte-lärare tvingar mig att göra det ändå (om jag inte hade ångest-attacker på nätterna om det, för i så fall skulle jag tydligen slippa det xD), historiaupgiften som ska vara inlämnad på fredag (dags att börja nu Malin!!!) och tillsist en fotouppgift som också ska vara inlämnad på fredag.. Känns ganska stressigt!
Min lösning på det hela;
* Fotouppgiften gör jag imorgon, fotar Julia och även en bakgrund till det här hemma över åkern typ( och nej, jag bor inte på landet xP), hela bilden ska föreställa Mona lisa i slutändan var det tänkt.
* Historia-provet hinner jag helt enkelt inte med att göra imorgon utan får söka upp min lärare och be om en annan tid eftersom jag måste få klart fotoprojektet osv...
* Historiauppgiften börjar jag skriva stödord på nu, för att sedan skriva en text om det hos David eller hemma, imorgon. (Behöver sömn natt känner jag)
' Matte-provet tänker jag knappt plugga till eftersom jag redan vet hur det kommer gå :/ ;) men aja, kollar nog igenom det något imorgonkväll bara.

 -  ett tack till min älskling som gör att jag faktiskt orkar med allt, även när det känns outhärdligt. Du är bäst David!<3

Idag var jag ju först i skolan så klart, där jag delvis blev söndermobbad, (tack Calle framförallt :P) och efter skolan gick jag på stan med Myh, hennes David och min David, senare även Daniella. Fikade och så. Köpte endast ett läppbalsam. Sen gick jag och David hem till honom och hade det mysigt ett tag tills min buss gick vid 18:05. Kom hem, åkte till Braskens och åt grill-/kycklingspett med mammsen, mums! Sen slappade jag ett tag, pratade med baby och sen var det Oskyldigt dömd som gällde och nu sitter jag här. Måste plugga lite ikväll i alla fall för imorgon är det körigt; Skola först till 12:55, hem (förhoppningsvis) med bussen 13:10, fota Julia och bakgrund, fixa bilderna i PS, äta, kanske packa lite, in till stan, hem till David, till Kungsgård på modevisning 20:00 och sen antingen sova hos David eller åka hem, berr på hur långt jag kommer med läxorna.

Åh, ge mig jullov nu tack!

7 månader idag<3

 - ...därav den väldigt vackra bilden :D lånad av Oscar (kyss47.blogspot.com) och tagen under den trevliga söndagsnatten :D

Idag har jag i alla fall först varit i skolan som endast innehöll två media-lektioner; Mediakunskap och mediaproduktion. Mediaproduktionen är dock tre och en halv timme lång, men innehåller oftast väldigt oseriöst och underhållande prat och diskussioner, så man överlever :D Vad annat kan det bli i en grupp med fem tjejer som tillverkar dildo-skal liksom :O ;) honey honey - the variation a man never can give you...
Efter skolan blev det i alla fall att gå hem till David för att spendera våran sju månaders-dag ihop. Blev en supermysig dag med film, ljus, våfflor och allmänt mys, iiih <3 David följde mig så jag åkte med 21:11 bussen hem. Nu är jag hemma och har nyss ätit, ska snart ringa älskling och efter det blir det sängen, film och god natt-sms som vanligt. Åh, vad jag älskar't.
Imorgon blir det först skola, fast kortis-dag, slutar redan vid 12:35, skönt. Efter skolan blir det stan med Myh, (hennes-) David och älskling, ska nog fika och grejer, blir mysigt! Sen är det plugg som gäller resten av kvällen.

Hoppas ni haft en bra dag, puss!

Nu är jag här igen

Glöm det förra inlägget med ny blogg, den ville inte fungera ändå. (Åh vilken underbar tur jag har med bloggar nu för tiden alltså :/) Så nu kör vi på, på den här trots allt, det är väl menat så..
Ska försöka trixa liite med designen på den här bloggen också och ha min gamla-gamla design tills jag skaffat en nyare och lite roligare. Men kul med lite färg istället för vitt i alla fall :)

Min helg kan sammanfattas av ordet fest, nejdå riktigt så illa är det inte men har haft en riktigt trevlig helg i alla fall.
Har spenderat den med älskling i alla fall, från i fredags till idag.
Fredag: Skola, slutade tidigare från IV-valet, busigt. Spenderade tiden på stan tills David kom och vi åkte hem till Sörping. Skulle ha spenderat kvällen i Viken men så blev det inte så vi hyrde tre filmer istället. En hann vi se innan jag tvingade David att lägga sig med mig (A)
Lördag:
Jag skulle vara informatör på Kungsgårds öppet hus, vilket resulterade i att både jag och David fick ta bussen in till stan redan 9:10. Sen blev det hem för min del, städning och sen fixa i ordning mig för kvällens fest. Sen för-drink hos Robban innan jag gick hem och gjorde mig i ordning det sista för att ge mig ut till lokalen Lådan där Moa och Natalie hade sin försenade födelsedagsfest, som var mycket trevlig verkligen. Dricka, lekar och 35 tjejer i en liten lokal, kan knappast bli bättre. Senare kom David hem till mig och vi såg den andra av filmerna vi hade hyrt innan jag tvingade honom att lägga sig med mig, ytterligare en kväll (A)(A)
Söndag:
Ställde klockan för att komma i väg till den årliga julmarknade i Sörping. Extra mysigt i år eftersom David var med <3 Kollade på lucia-kandidaterna och åt korv gjorde vi också, mys :) Sen åkte vi hem, såg den sista filmen och sen bar det av ner till Viken där det var "fest" hos Oscar, med bastu, dricka, film, nattpromenad i Viken och mycket trevligt sällskap bestående av Oscar, Linnea, Irina och David så klart. Mycket lyckat. tack alla för en trevlig kväll!
Idag: Jag och David åkte hem från Viken och sen har vi haft en allmänt slapp-dag, sovit och bara tagit det lugnt tills han åkte hem vid 17:30. Då åkte mamma och jag och köpte pizza, (perfekt bakis-mat) och efter det har det bara varit TV-tittande på schemat. Borde ha pluggat, men jaa så blev det inte helt enkelt (A)(A)(A)

Var ju dessutom första advent igår, mysigt! Julen närmar sig och imorgon firar jag och David 7 månader, iih. Känns som det finns mycket att längta till:

  • 7 månader med David imorgon<3
  • Lindas modevisning på torsdag
  • Stockholmsresa med mamma 10 december (min namnsdag och även nobeldagen, det ni)
  • Jullov
  • Julafton
  • Nyårsafton
  • Min 18 - årsdag
  • Birka paradise med älskling och säkert massor till

Iiih, när jag tänker på det känns livet genast väldigt bra. Men oj, nu blev det långt idag. Ska se till att avsluta här, försöka fixa bloggen. Sen ringa älskling, TV och godnatt-sms och sen sover jag gott.
puss!
 -  här kan ni se en bild från igår :D


RSS 2.0