Hemsk morgon







Jag ska visst aldrig få må helt bra, aldrig..
Nu på morgonen har min älskade lilla Alfons (den högra undulaten på bilden, dock som bebis) visat tecken på att vara jättesjuk:
  • Fjädrarna är uppburrade konstant
  • Han vilar på två ben istället för ett
  • Ögonen är slutna och knappt någonting får honom att öppna ögonen
  • Han vill vara för sig själv
  • Pratar inte
  • Dricker inte
  • Äter inte
  • Sitter endast still
  • Vattnig avföring
.. allt detta är tecken på att en fågel inte mår bra. Han kan ha mått dåligt länge men inte visat det eftersom det är så de gör i sin hemmiljö från början eftersom de är flockdjur och riskerar att bli utfrysta om de visar sig svaga. I många fall är det därför försent för att rädda en fågel när den visar sig sjuk, känns ju positivt att veta. Samma sak hände med en tidigare fågel vi haft som plötsligt en dag visade att han inte mådde bra och när vi kom till veterinären visade det sig att han hade haft en tumör i kroppen under en längre tid..

Det är hemskt att se Pontus sitta bredvid och försöka hjälpa medan Alfons bara drar sig undan. Det märks hur orolig han är för sin burkompis och det är hemskt att sitta bredvid och inte kunna göra någonting åt det.
Blir i alla fall att ringa till veterinären så snart de öppnar och om det blir att åka dit blir det hela vägen till Linköping som sist pga av det inte finns någon veterinär som tar emot fåglar i Norrköping, bra stad det där..
Dessutom finns det inte heller något journummer att ringa för att få sjukvårdstips så här tidigt, det är nåt jag tycker är så fruktansvärt dåligt, är det meningen att man bara ska sitta och titta på hur djuret blir allt sämre och sämre?

I vilket fall som helst blir det ingen skola för mig idag som ni antagligen redan har förstått. Men förmodligen sover jag hos min pojke i natt om allt går som det ska, alltid något positivt att se fram emot i så fall.
Ta hand om er idag!

Glad påsk på er!

.. kanske lite sent att säga det, vad vet jag. Har inte så jättestor koll på det där med påsken vilket kanske märks ;)

Just nu sitter jag i alla fall hemma hos David. Hamnade här igår efter en fest hos Julias kompis. Hade en trevlig kväll där trots vissa rasistiska människor som vägrade låta folk ha sin egen åsikt.  Förövrigt var det trevligt som sagt så Tack för att jag fick komma :)

Idag blir det i alla fall att åka hem härifrån runt fyra eftersom jag missade min buss vid två och jaa det går sjukt dåligt med bussar på söndagar till Sörping..  Hoppas på att kunna lura med mig David till Sörping men det verkar tyvärr vara lättare sagt än gjort.
Så mycket mer hade jag väl inte att säga för stunden. Så ha ett trevligt slut av påskhelgen OCH lovet nu :)
puss!

Min kärlek


Det här dygnet har spenderats med min älskling. Sjukt mysigt har det varit :) Först var vi på middag hos hans pappa igår och sen fick mamma skjutsa oss till en godisaffär för jag fick ett av mina omtalade godisbehov ;) Sen åkte vi hem till honom och såg (håll i er nu :P) ett avsnitt  2 ½ män, Färjan, The unborn och tillsist Marley and Me..  i säng kom vi väl runt halv två - två, mys! Nu på morgonen har vi bara myst, sett ett till avsnitt 2 ½ män och badat och nu sitter jag och har ångest över att jag snart ska åka hem. Kommer sakna min baby massor ju (A) <3
Så nu ska jag gå och pussa honom lite extra mycket.
PUSS

Partynight in Katrineholm


Bilden får representera gårdagens kväll och natt i Katrineholm hos Irina tillsammans med Mirela, Myh och Daniella eftersom bilderna som togs under kvällen är aningen censurerade ;)
Hade det i alla fall jättebra. Vi träffades vid tågstationen och tog tåget till Irina vid 18:33. Väl framme möttes vi av shot's och massa god plockmat, supermysigt. Så vi började med att sitta och äta och dricka lite. Sen drogs spelet Twister fram och då blev det desto mer fartfyllt kan jag lova. En hel del roliga ställningar blev det i alla fall ;) Sen blev det lite "alkohol-kortspel" innan det blev dags för utgång... Eftersom alla inte var 18 var det lite spännande att se ifall vi kom in, men det gjorde vi i alla fall och väl inne hade vi någrfa riktigt roliga timmar. Drack sommardrinkar och shakade loss riktigt ordentligt :D När klockan blev två och vi hade dansat tills benen knappt bar oss längre, blev det att gå till Mc Donalds för lite nattmat. Dock blev vi ganska besvikna då de knappt hade något att äta :O Sen blev det att gå hem till Irina för att sussa.
I morse var vi dock allt annat än pigga, framförallt jag och Myh som vaknade upp i samma säng helt borta och hur hur  pigga och glada alla andra lät utanför rummet ;) det blev i alla fall att äta frukost och göra oss i ordning innan tåget hem gick vid 11:00.
Vill tacka Irina och så klart även resten av er flickor för en riktigt trevlig kväll :)
puss!

RSS 2.0