Filminspelning

.. ja, det är vad delar av våran grupp har ägnat sig åt idag på Mediaproduktionen. Blev faktiskt lyckat tillslut efter en rad olika försök till att få till en någorlunda seriös scen, vilket inte är det allra lättaste med tanke på produkten vi skulle reklamera.. ;)

Kom nyss ut ur duschen och sitter och skriver detta inlägg i trosor och Davids mysiga tröja som dessutom luktar honom, lovely<3 samtidigt som jag skriver sms med min duktiga pojke som sitter hemma och pluggar samtidigt som han ser fotboll. Där har ni en kille som kan göra två saker samtidigt ni ;) 2-1 Chelsea mot cluj fick jag precis reda på att det stod, vilket han inte verkade direkt överlycklig över.

Imorgon blir det i alla fall Stockholm med mammsen, känns välbehövligt med en hel mys-dag med mamma :) bussen går 07:34 och beräknas vara framme cirka 10:00 i Stockholm, vilket innebär att vi har åtta timmar att spendera i Stockholm innan bussen går hem igen. Tänkte ta en fika på stan direkt när vi kommer upp, sen leta lite julklappar och kolla runt på stan innan vi avslutar med en mysig middag i gamla stan innan vi åker hem. Låter inte helt fel va?
Undrar förresten om det kommer vara extra mycket folk i huvudstaden imorgon med tanke på nobel-firandet? Ska bli spännande att se.

Ni glömmer väl förresten inte att det är malin-dagen imorgon?! Förväntar mig många grattis-sms ;)
puss!


Kommentarer
Postat av: dawe

så kåta som ni är så ..

2008-12-10 @ 15:24:50
Postat av: Erika

mysigt med stockholm :)

2008-12-10 @ 18:39:41
URL: http://celsiius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0