Stolt akvarieägare


Klockan är mycket och jag är galet trött men jag måste bara få berätta för er; Jag har blivit fiskägare (!!!) Dock inget riktigt akvarium att ha på rummet utan en spelapplikation på facebook, helt perfekt för mig. Jag har tio små fina firrar som simmar omkring i mitt nyinredda akvarium. Jag som varit så emot detta men när man väl kommer in i det, då är man fast. Du skulle bara veta David... ;)

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Dagen gick ganska segt eftersom jag var så trött och det blev ju inte heller bättre av att avsluta dagen med ett stooort turismprov som jag fick totalt hjärnsläpp på :O men nu är det gjort i alla fall. Efter skolan gick jag hem och myste hos David till 2 ½ män :) VId halv sex åkte jag hem och efter det har jag bara tagit det lugnt, ätit och kollat på Tjenare kungen med mamma, mys.

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en dag som känts som en evighet. Är så obeskrivligt trött och jag förstår inte varför. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer så god natt på er <3

Kommentarer
Postat av: DL

Jag vet nog redan det..

2009-10-21 @ 08:06:48
URL: http://bloggnyllet.blogg.se/
Postat av: Myh

Haha, jag sa ju det ;)

Vi är stolta fiskägare tillsammans :D(Y)

2009-10-21 @ 14:00:53
URL: http://inpurepanic.blogg.se/
Postat av: Filippa

Lite dålig uppdatering igen va? ;D

2009-10-26 @ 08:16:23
URL: http://jmmomdt.blogg.se/
Postat av: Céline

men hörrudu Malin, glöm inte bort din egen blogg va :D? När du ändå skriver i Myhs kan du väl ta en sväng förbi din egen också ;)?

2009-10-27 @ 19:06:08
URL: http://celinsaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0