Gymnasieslaget



För er som inte vet så hölls det i Norrköping igår en tävling mellan de fyra kommunala gymnasieskolorna, dvs: Kungsgård, De Geer, Haga och Ebersteinska. Tävlingen gick ut på att de fyra skolorna skulle tävla om "makten" i form av en Dodgeball-tävling som var och en av skolorna fick utse ett lag till. I tävlingsdagen ingick även en tävling om vilken skola som hade det bästa Cheerleading laget. Tävlingen hölls i Stadium arenan.

Det var en rolig dag och skolorna hade verkligen gått in för det hela. Det fanns flagor, banderoller, tröjor, visselpipor och liknande som skulle visa vilken skola man kom ifrån. Man satt, skolvis på olika delar av lektarna och fick agera hejaklack till sitt lag. Stämningen var hög men spänningen ännu högre.

De Geer vann Cheerleadingen vilket var väntat men också lite orättvist eftersom den skolan har dansklasser och därför en större chans att vinna. Men de var helt enkelt bäst!
Dodgeball-tävlingen vann Eber vilket inte riktigt var vad jag hade trott eller hoppats på då jag egentligen tyckte att Haga spelade absolut bäst.
Kungsgård förlorade men vi var lyckliga ändå eftersom vi vann våran match mot ärkefienden De Geer ;) underbart!

Bussturen tillbaka till skolan var dock mindre kul då det var några idioter på bussen som gjorde att busschauffören stannade bussen och ringde polis och trafikledning som kom, vilket ledde till att vi fick gå tillbaka till skolan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0